Consultant Technology

Consultant Technology

  • HR
  • Consulting
  • Amsterdam
  • Vanaf 1 jaar werkervaring
  • 1599 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Top of Minds – vacatures werkgeverspagina voor andere vacatures

Sinds 2019 bemiddelt Top of Minds ook voor IT talent. En dan niet op dezelfde manier als de rest van de markt, maar met oog voor inhoud, diepgang, wederzijds vertrouwen en vooral de lange termijn. Dat is een gat in deze drukke markt, en voor veel kandidaten én opdrachtgevers een verademing.  Niet verwonderlijk dus, dat deze practice gaat uitbreiden met een Consultant IT.

Over Top of Minds IT-Practice

De nieuwe IT-Practice van Top of Minds wordt geleid door Hayke Tjemmes, die hiervoor werkte bij Wehkamp. Hayke koos voor Top of Minds omdat hij zag dat er in de markt behoefte is aan een meer kwalitatieve benadering van IT-specialisten. De authentieke Top of Minds methode is daarop een passend antwoord.

“Een developer kiest niet voor een baan vanwege de pingpongtafel en de gratis snacks. Het is belangrijk dat visie en missie naadloos aansluiten op persoonlijke overtuigingen. Dan pas ontstaat er een duurzame match.”– Hayke Tjemmes, Consultant IT

Vacature: Consultant Technology

De unieke kwalitatieve benadering in het veld voor technology recruitment valt op – zowel bij kandidaten als werkgevers. De nieuwe practice groeit dan ook keihard. Daarom zoekt Hayke een partner-in-crime die wil meebouwen aan het succes.

Ervaring in het recruitment werkveld is niet nodig. De Consultant zal zich onder begeleiding van Hayke ontwikkelen tot waardevol coach voor kandidaten en adviseur voor klanten. Wel heel belangrijk zijn oprechte interesse in mensen en grote nieuwsgierigheid naar all things tech.

“Het is toch fantastisch als je iemand kunt helpen aan de baan van zijn leven.”– Hayke Tjemmes, Consultant IT

Solliciteer nu

Neem contact op met Hayke Tjemmes via hayke.tjemmes@topofminds.com.

Contact

Hayke Tjemmes Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.