Associate

Associate

  • HR
  • Consulting
  • Amsterdam
  • 1534 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Top of Minds – vacatures werkgeverspagina voor andere vacatures

Top of Minds is een innovatief executivesearchbureau in Amsterdam. De consultants vinden altijd de beste kandidaten voor de mooiste werkgevers. Om hen hierbij te ondersteunen, trekt Top of Minds een enthousiaste Associate aan.

Over Top of Minds

Sinds 2008 begeleidt Top of Minds professionals in uiteenlopende sectoren en rollen naar een volgende stap in hun carrière. Of het nou om een Chief of Staff, Logistiek Manager, Project Manager of een Business Developer gaat, vrijwel alle rollen hebben een link naar de digitale wereld of innovatie. Opdrachtgevers zijn extreem divers, van scale-ups als Catawiki, HelloFresh en Fourthline tot gevestigde bedrijven als bol.com, Adyen, Albert Heijn en VodafoneZiggo.

Kandidaten en opdrachtgevers blijven terugkeren bij Top of Minds. Deze lange-termijnrelaties vormen de basis voor het succes van het bureau. Bij Top of Minds draait recruitment om een eerlijk, doordacht en oprecht advies, en niet om een quick win. Werkgevers zien dat terug in strategisch partnerschap bij het bouwen van sterke teams; kandidaten merken het vooral aan de diepgang in het contact.

“Wij geloven in strenghts-based carrières. Je komt veel verder wanneer je focust op waar je goed in bent, dan waar je minder goed in bent. Dat geldt zowel voor kandidaten als collega’s.” – Auke Bijnsdorp, Managing Partner Top of Minds

Het team van Top of Minds telt zo’n 45 ambitieuze consultants en medewerkers. De cultuur combineert informeel met professioneel en er is een prettige balans tussen werken vanuit huis en het mooie pand in Amsterdam-Zuid. Beltargets doet men niet aan, aan acquisitietargets evenmin. Het is veel prettiger en effectiever om medewerkers de vrijheid en verantwoordelijkheid te geven om het werk te doen zoals zij zelf denken dat het goed is.

Vacature: Associate

De Associate ondersteunt consultants bij verschillende searchopdrachten. Dat begint met een eerste, gedegen selectie van kandidaten. Op basis van duidelijk geformuleerde criteria brengt de Associate op procesmatige wijze de markt in kaart. Ook stelt zij/hij een benaderingsplan op. Met behulp van de kandidaten-database van Top of Minds, LinkedIn en haar/zijn eigen netwerk vindt de Associate geschikte kandidaten en bespreekt deze met de verantwoordelijke consultant.

De professionaliteit binnen Top of Minds spreekt me erg aan. De inhoudelijke gesprekken met opdrachtgevers en kandidaten hebben mij laten zien dat ik hier veel kan leren.” – Ole Cohen, Associate

Van ondersteunende associate naar zelfstandig consultant
De Associate zal ook zelf kandidaten interviewen. In eerste instantie vooral voor de meer toegankelijke rollen, maar op termijn – afhankelijk van de ontwikkeling van de Associate – breiden verantwoordelijkheden zich uit tot het zelfstandig runnen van opdrachten. Vanuit daar is de stap naar zelfstandig consultant een logische. Daarvoor stippelt Top of Minds een ontwikkelingsplan uit, waarbij een consultant een coach en mentor voor de Associate zal zijn.

Met name het kruisbestuivend werken tussen traditionele corporates en innovatieve scale-ups maakt dit werk zo interessant. Hierdoor kom je op unieke plekken terecht, ontmoet je inspirerende mensen en leer je ontzettend veel. Over jezelf én over het bedrijfsleven. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om de digitale transformatie industrie-breed van dichtbij mee te maken.” – Florentine van de Loo, Associate

In een bedrijf waar alleen the perfect fit goed genoeg is, zijn uitstekende communicatieve skills voor elke medewerker onontbeerlijk. Door opdrachtgevers én kandidaten de juiste vragen te stellen, kan de Associate een adequate inschatting van de situatie en een goede match maken. 

De verbinding zoeken tussen opdrachtgever en kandidaten, daar krijg ik energie van. Vooral in een markt die ontzettend snel verandert is dat heel leuk.” – Lidewij Kosters, Associate

Dit is een kans om een spreekwoordelijk kijkje in de keuken te nemen bij allerlei verschillende bedrijven en de ontwikkelingen en transformaties te doorgronden. Een prachtige start voor een veelbelovende carrière.

Wat ik prettig vind is de onderlinge sfeer. Het is de juiste mix tussen vrijheid, vertrouwen en onderling helpen.” – Dox Wijers, Associate


Interesse?

Neem contact op met Martine Francken via martine.francken@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Martine Francken Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.