Co-Founder

Co-Founder

 • General Management
 • Consulting
 • Amsterdam
 • Gepubliceerd op: 17 januari 2024
 • Vanaf 7 jaar werkervaring
 • 1879 views

Kandidaatprofiel*

 • Ten minste 7 jaar ervaring
 • Met detachering in de industrie en/of installatietechniek
 • Ondernemend
 • Commercieel
 • Stakeholdermanager

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download volledig profiel

Direct solliciteren

Duurzaamheid, innovatie en de energietransitie zijn voor organisaties belangrijke thema’s. Ze lopen echter vrijwel allemaal tegen een uitdaging aan: de benodigde expertise in huis halen. Lichtblauw biedt de oplossing. Om te kunnen blijven groeien en het team verder uit te bouwen, trekt het technisch detacheringsbureau – onderdeel van Top of Minds – een nieuwe Co-Founder met ervaring in de sector aan.

Over Lichtblauw

In september 2023 lanceerde Top of Minds Group zijn nieuwste label: Lichtblauw. Dit technisch detacheringsbureau koppelt professionals en organisaties in de duurzame techniek aan elkaar. De filosofie is hetzelfde als die van Top of Minds: de beste kandidaten plaatsen door middel van aantrekkelijke functieprofielen en doelgerichte advertenties op sociale media. De doelgroep is echter compleet anders: Lichtblauw richt zich op operationele functies binnen de techniek die een essentiële rol spelen in de energietransitie.

“Bedrijven die warmtepompen installeren, laadpalen plaatsen of windparken bouwen, hebben vaak moeite om technische vakmensen te vinden. Omdat deze bedrijven een cruciale rol spelen in de energietransitie, is het essentieel dat ze de juiste mensen en knowhow in huis hebben. Door kandidaten te plaatsen die het verschil maken, draagt Lichtblauw bij aan de oplossing voor die uitdaging.” – Auke Bijnsdorp, Managing Partner Top of Minds Group

De vraag in de sector is groot, ontwikkelingen gaan razendsnel. Om doelstellingen te realiseren willen werkgevers de beste technische professionals in huis halen, terwijl werkzoekenden op zoek zijn naar de juiste stap in hun carrière en een bedrijf dat bij hen past. Bij het maken van de juiste match kijkt Lichtblauw niet alleen naar formele kwalificaties, maar denkt het bureau proactief met werkgevers en kandidaten mee om de cultural en persoonlijke fit te waarborgen.

De eerste maanden plaatste Lichtblauw meerdere technische vakmensen bij uiteenlopende bedrijven. Onder leiding van Managing Director Lorenzo Borhem wil Lichtblauw blijven groeien en het team verder uitbreiden. Daarom trekt de ambitieuze start-up een Co-Founder aan.

Vacature: Co-Founder

De Co-Founder geeft samen met Lorenzo Borhem het succes van Lichtblauw verder vorm. Dankzij een sterk ondernemende geest en ervaring in het relevante segment komt de Co-Founder zelf met ideeën voor new business en het benaderen van kandidaten. Zij/hij heeft een warm netwerk aan klanten en kandidaten, maar vooral belangrijk is de expertise in de doelgroep. De Co-Founder begrijpt als geen ander waar kandidaten en klanten in dit segment behoefte aan hebben en wat ze belangrijk vinden.

Het uitbouwen van Lichtblauw gebeurt met ondersteuning van het Top of Minds-marketingapparaat en de partnergroep. Op korte termijn worden ten minste twee junior researchers aangenomen voor sourcing. In dat recruitmentproces en de onboarding van de nieuwe collega’s speelt de Co-Founder een belangrijke rol.

“Als ondernemende Co-Founder ben je committed en gedreven om het succes van Lichtblauw verder uit te bouwen. Je netwerk, creatieve brein en doortastende aanpak helpen je om de juiste verbindingen te leggen en goede ideeën te opperen. Zo heb je impact op de toekomst van Lichtblauw én op de energietransitie.” – Lorenzo Borhem, Managing Director

Dit is de ideale volgende stap voor een recruiter met waarden die bij Lichtblauw passen: goudeerlijk en liever handelen dan praten. Ervaring in de detachering is een must, net als sterke communicatieve vaardigheden. De Co-Founder werkt nauw samen met werkgevers en kandidaten en is voor alle partijen een betrouwbare, proactief adviserende partner. Door de juiste mensen en organisaties aan elkaar te koppelen, helpt de Co-Founder hen langdurig verder en levert zij/hij een belangrijke bijdrage aan de energietransitie.

Interesse?

Neem contact op met Lorenzo Borhem via lorenzo@lichtblauw.nl om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Lorenzo Borhem Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Solliciteer op deze functie

Co-Founder

 • Vul je gegevens in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen

 • Hidden
 • Deel je CV en optioneel LinkedIn URL
 • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.