Lichtblauw vacatures Lichtblauw vacatures

Lichtblauw vacatures

Over Lichtblauw

Lichtblauw is het nieuwste label van de Top of Minds Group. Het technische detacheringsbureau speelt in op de toenemende vraag van bedrijven die een bijdrage willen leveren aan de energietransitie, maar moeite hebben de juiste mensen te vinden. Door deze bedrijven te koppelen aan technische vakmensen helpt Lichtblauw deze organisaties, de professionals en de energietransitie in de juiste richting. Kandidaten zijn mbo-, hbo- en wo-geschoold en onder meer werkzaam als mechanical engineer, software engineer, manager engineering, calculator, werkvoorbereider of projectleider. Lichtblauw maakt gebruik van de beproefde digitale marketingformule van Top of Minds, waarbij aantrekkelijke functieprofielen en doelgerichte advertenties op sociale media ervoor zorgen dat het bureau altijd de beste kandidaten uit de markt aantrekt.

De missie van Lichtblauw

Lichtblauw werkt samen met een breed scala aan opdrachtgevers in de duurzame techniek. Al deze bedrijven zetten zich in voor de energietransitie, zoals partijen die warmtepompen installeren, laadpalen plaatsen, windparken bouwen of op een andere manier een rol spelen in de energietransitie. Om doelen te realiseren, is het essentieel dat deze partijen de juiste mensen met de juiste knowhow in huis halen. Zo ontzorgt Lichtblauw bedrijven, helpt het kandidaten aan een mooie carrièrestap en levert het een bijdrage aan de energietransitie.

Werken bij Lichtblauw

Sinds de lancering in september 2023 detacheerde Lichtblauw meerdere kandidaten bij verschillende bedrijven. De komende tijd wil de ambitieuze start-up flinke stappen zetten en verder groeien. De Managing Director, Lorenzo Borhem, bouwt momenteel het team waarmee deze ambitie gerealiseerd kan worden. Hands-on, gedreven en ondernemend zijn waarden die goed passen bij het team, dat vanuit het kantoor van Top of Minds aan het Amsterdamse Vondelpark werkt.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.