LichtBlauw LichtBlauw

LichtBlauw

Top of Minds Group
Top of Minds werd in 2008 opgezet door Auke Bijnsdorp en Janko Klaeijsen. Met circa 30 consultants, een grote support staff en kantoren in Amsterdam, Rotterdam, Frankfurt en Madrid is het bedrijf toonaangevend in de recruitmentbranche. Top of Minds bemiddelt alleen voor de top van de markt. De focus daarbij is op strategische en digitale professionals.

Maar het succes is niet alleen te danken aan het grote netwerk van de consultants en de duidelijke focus op kwaliteit. Vooral de digitale marketingmotor van Top of Minds onderscheidt het bureau van andere executive-search-firma’s. Met slim gebruik van sociale media trekt Top of Minds de aandacht van kandidaten; met pakkende functieomschrijvingen en prachtig beeldmateriaal houdt ze deze vast.

De eerste dochteronderneming van Top of Minds Group is Het PA Bureau.Het is gestart in 2021 en heeft nu al een ijzersterke reputatie opgebouwd bij klanten – die variëren van start-ups tot multinationals.

LichtBlauw
De volgende dochteronderneming is LichtBlauw. De basis is hetzelfde: de beste kandidaten plaatsen door middel van aantrekkelijke functieprofielen en doelgerichte advertenties op sociale media en . De doelgroep is echter compleet anders dan die van Top of Minds. LichtBlauw gaat zich richten op praktisch geschoolde professionals in de bouw, techniek en zorg, eventueel later uit te breiden met andere sectoren.

Juist in deze sectoren is de vraag groot – denk aan monteurs, werkvoorbereiders, verpleegkundigen. Daardoor zij organisaties vaak niet in de positiecriteria te hanteren die verdergaan dan de juiste formele kwalificaties. Voor andere eisen is geen ruimte, terwijl die juist cruciaal zijn voor de kwaliteit en bedrijfscultuur. Heeft een kandidaat de ambitie om elk project optimaal te volbrengen? Neemt zij/hij initiatief, denkt zij/hij mee? Andersom vergeten bedrijven vaak dat sterke employer branding van groot belang is. Wat bieden zij een kandidaat, behalve salaris? Zit er voldoende betekenis in de baan – waar draagt de functie toe bij? Wat zijn de ontwikkelmogelijkheden? LichtBlauw wordt de schakel die deze criteria wél hanteert.

“De belofte van LichtBlauw is kandidaten plaatsen die het verschil maken. De inspirerende teamleider die de cultuuromslag gaat realiseren. De initiatiefnemer die geen genoegen neemt met adequate uitvoering, maar meedenkt en topkwaliteit levert. De gouden kracht die altijd afspraken nakomt en anderen motiveert.” – Auke Bijnsdorp, Managing Partner Top of Minds Group

 

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.