CFO

CFO

 • Finance
 • Consulting
 • Utrecht
 • 922 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Toogethr werkgeverspagina voor andere vacatures

Voor velen is een drukke ochtendspits eerder regel dan uitzondering. Eenmaal bij kantoor aangekomen, blijkt het vaak ook nog eens flink zoeken naar een parkeerplek. Een mobielere en groenere samenleving, zo ziet het ideale beeld van de toekomstige CFO van Toogethr eruit. Een unieke mogelijkheid voor een financieel brein die meestreeft naar een impactvolle gedragsverandering rondom het versimpelen van mobiliteit.

Over Toogethr

De missie van Toogethr is om mobiliteit simpel te maken. Minder files, een lagere CO2-uitstoot en een leukere manier van reizen. Ieder dag reist circa zeventig procent van de tien miljoen Nederlandse forenzen per auto. Samen staan ze jaarlijks gemiddeld 84 uur in de file. Volgens Toogethr kan dit anders en zorgt een frisse blik op ons woon-werkverkeer voor een mobielere en duurzamere samenleving. Om dit zo snel mogelijk te realiseren, helpt het grote bedrijven met intelligente mobiliteits- en parkeeroplossingen. Hiervoor heeft het een flexibel mobiliteitsplatform voor organisaties in het leven geroepen.

”Er zijn twintig procent minder files als je vijfentwintigduizend auto’s structureel van de weg haalt. Met het nieuwe ride-sharing is het volgens ons mogelijk om dit in 2025 te realiseren.” – Joost Bijlsma, Co-founder & CEO Toogethr

Toogethr prikkelt mensen om anders te kijken naar de algemene mobiliteit en hun eigen reisgedrag in het bijzonder. Dankzij de inzet van slimme technologie vormt het corporate communities en koppelt het collega’s aan elkaar om samen te reizen en parkeren. Hieraan hangt een beloningsstructuur op basis van bespaarde kilometers, zoals speciale parkeerplekken of unieke vouchers. Dit loyaliteitsprogramma maakt het voor medewerkers aantrekkelijk om te kiezen voor een simpele mobiliteitsoplossing. De combinatie van inzicht in realtime mobiliteitsdata, het bieden van praktische alternatieven en de interessante beloningsstructuur, maakt van Toogethr een uniek product. Dit zien veel bedrijven in, want Toogethr groeit hard.

Door een recente samenvoeging met een onderneming in smart parking, wordt deze nieuwe tak nog dit jaar in het huidige businessconcept geïntegreerd. Samen met de uitbreiding van het B2B-businessmodel, bouwt Toogethr verder aan de ontwikkeling van het mobiliteitsplatform en wil het meer grote internationale klanten aan zich binden. Naast de bediening van Nederlandse multinationals als Shell, KLM en bol.com, is Toogethr ook actief in België. De ambitie reikt overigens veel verder, daarom richt het bedrijf op korte termijn zijn pijlers op onze oosterburen: Duitsland.

Met in het totaal 20fte aan dienstbetrekkingen en een eigen interne tech-afdeling, zal Toogethr zich binnenkort volledig vestigen in het Utrechtse hoofdkantoor.

Vacature: CFO

Om het businessmodel verder uit te breiden en de binnen- en buitenlandse uitbreidingen tot een succes te maken, is dit het perfecte moment om als CFO aan te haken. Dit begint door met behulp van systemen de financiële organisatie zo slim mogelijk in te richten. Door de juiste rapportages en analyses te creëren, zorgt de CFO voor groei van de business.

Bijkomende werkzaamheden variëren van procesverbetering en cost-performances analyseren tot de opzet van prijsstrategieën en het aandragen van vernieuwende financiële inzichten voor de bedrijfsoptimalisatie. De financiering en kapitaalstructuren binnen een snelgroeiende scale-up zijn voor deze CFO niets nieuws. Hij of zij ziet altijd toe op een optimale cashflow en stelt duidelijke liquiditeits- en risicoanalyses op.

Naast alle dagelijkse beslissingen, is de CFO ook cruciaal voor de toekomstige beleidsvorming van deze Utrechtse scale-up. Dit ondernemende karakter is op strategisch niveau actief en denkt mee over nieuwe productontwikkelingen, mogelijke overnames en het aangaan of de uitbouw van partnerships. Deze proactieve en sociaal geëngageerde persoonlijkheid heeft een scherp oog en een duidelijke visie, die hij of zij eenvoudig vertaalt tijdens de sparringsessies met het managementteam.

Kandidaatsprofiel

 • Meer dan acht jaar werkervaring met een brede finance scope
 • Bekend met snelgroeiende (door private equity gefinancierde) startups of scale-ups
 • Ervaring met binnenhalen van financiering
 • Business modeling- en accountingskills
 • Teamplayer
 • Analytisch en in staat om vernieuwende SaaS-modellen op te zetten

Toogethr werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem voor meer informatie contact op met Vivian Linker, via vivian.linker@topofminds.com.

Contact

Vivian Linker Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.