Vivian Linker

Consultant
  • 2018 Top of Minds Executive Search
  • 2014 Global HR Practice Group Specialist, Egon Zehnder
  • 2010 Associate Research, Egon Zehnder
Als Consultant begeleid ik diverse professionals met achtergronden uit corporate organisaties tot start-ups en scale-ups. Het belangrijkste thema binnen de functies die ik bemiddel is Digital Transformation. Daarbij zit mijn netwerk in de meer generalistische profielen. Denk aan General Managers van een business unit binnen een corporate. Of juist kleinere bedrijven met een digital focus waar de organisatie versterkt moet worden. Dit zijn typisch kandidaten die nu bezig zijn met hun eerste of tweede zware management functie.

Ik zie dat veel werkgevers streven naar meer diversiteit op de werkvloer. En dat is logisch: het bevordert creativiteit, innovatie en bedrijfsresultaten. Maar op topniveau is het vaak een uitdaging om de diversiteitsdoelstellingen te halen. Daar is geen quick-fix voor. Ik zoek de oplossing in het voortraject, de aanloopfase. En dat zijn precies de kandidaten waar ik bij Top of Minds mee aan tafel zit.

Voor ik bij Top of Minds aan de slag ging, heb ik ruime ervaring opgedaan met executive search voor C-level vacatures. Bij Top of Minds richt ik mij op kandidaten in een eerder stadium van hun carrière. Door mijn achtergrond kan ik hen perspectief bieden op de kansen die er zijn en helpen de juiste beslissing te nemen.

Aanmelden nieuwsbrief