Speakap

Speakap

Over Speakap

Speakap is een van de snelstgroeiende scale-ups van Europa. Het branded communicatieplatform helpt grote bedrijven – denk: Rituals, Nike, Talpa, McDonald’s en IKEA – om gemakkelijk en efficiënt al haar medewerkers te bereiken.

Rewind naar 2009 toen Erwin van der Vlist en Patrick van der Mijl – destijds nog studenten – een bijbaantje als teamleider in de retailbranche hadden. Beiden liepen tegen hetzelfde probleem aan: de inefficiënte en ineffectieve interne communicatie waar zowel zij, hun team als andere medewerkers mee te maken hadden.

One stop shop

Het is een bekend probleem voor veel non-desk medewerkers van grote bedrijven: in de overload van informatie die ze elke dag ontvangen, weten ze zelden – zonder daarvoor zes keer op verschillende plekken in te hoeven loggen – welke informatie precies voor hen relevant is. Dat is precies wat Speakap doet: de one stop shop zijn waar medewerkers uit alle gelederen van de organisatie alle relevante, werkgerelateerde informatie kunnen vinden.

De groei

Fast forward naar vandaag. Op het Amsterdamse hoofdkantoor van Speakap werken meer dan 60 mensen. Vestigingen in onder meer New York, Londen en Barcelona openden de afgelopen jaren hun deuren. Meer dan 300 organisaties over de hele wereld gebruiken het platform, waaronder enkele van de grootste spelers uit de retail en hospitality. Speakap noteert elk jaar indrukwekkende groeicijfers. Een trend die de komende jaren stevig moet doorzetten – liefst verveelvoudigen.

 

Carrièreadvies van Patrick van der Mijl

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.