Shell TapUp vacatures

Shell TapUp vacatures

Werken bij Shel TapUp

Shell TapUp ziet dat veel bedrijven hun wagenpark willen verduurzamen, maar dat de huidige infrastructuur dat bemoeilijkt. Daarom heeft Shell TapUp een ‘fueling as a service’ propositie ontwikkeld: de start-up levert alternatieve brandstoffen op bedrijfslocaties. Dankzij Shell TapUp’s uitstekende servicepropositie, die gebruik maakt van de nieuwste digitale technologie, besparen klanten tijd, kilometers en geld.

Service en de Shell TapUp

De service van Shell TapUp helpt bedrijven niet alleen verduurzamen, het zorgt ook voor meer efficiëntie. De start-up creëert namelijk een optimale inzetbaarheid van wagenparken door de brandstof locatie aan te bieden. Daarmee hoeven klanten niet meer om te rijden naar een tankstation en kunnen ze hun dienstverlening ononderbroken doorzetten. Cruciaal voor industrieën waar iedere minuut telt, zoals logistiek of pakketbezorging.

Groeien bij Shell TapUp

Gestart vanuit Rotterdam met een handjevol mensen en een droom, groeide Shell TapUp de afgelopen jaren uit tot een werkgever die opereert in meerdere landen, waaronder de VS. Shell TapUp gelooft in een diverse, inclusieve en leuke werkcultuur. Een plek waar iedereen zich gewaardeerd en gerespecteerd voelt. Dat maakt werken bij Shell TapUp aantrekkelijk voor veel sollicitanten.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.