Shell TapUp

Shell TapUp

Shell TapUp ziet dat veel bedrijven hun wagenpark willen verduurzamen, maar dat de huidige infrastructuur dat bemoeilijkt. Daarom heeft Shell TapUp een ‘fueling as a service’ propositie ontwikkeld: de start-up levert alternatieve brandstoffen op bedrijfslocaties, met daaromheen een uitstekende service propositie gebruikmakend van de nieuwste digitale technologie.

De service van Shell TapUp helpt bedrijven niet alleen verduurzamen, het zorgt ook voor meer efficiëntie. De start-up creëert een optimale inzetbaarheid van wagenparken door het tankproces uit handen te nemen. Daarmee kunnen de klanten van Shell TapUp hun dienstverlening ononderbroken doorzetten, cruciaal voor industrieën waar iedere minuut telt, zoals logistiek of pakketbezorging.

Met een team van 30 werkt Shell TapUp vanuit Rotterdam naar een uitrol naar de rest van Nederland. Shell TapUp kijkt breder dan alleen Nederland wat ook mooie kansen biedt om aan internationale groei te werken. Zo is sinds kort Shell TapUp in de VS uitgerold.

„Mehr als 98% unserer Kandidaten lesen regelmäßig unser Executive Journal. Melden Sie sich an und geben Sie Ihrer Karriere einen Boost.“

Susanne Tonnar - Partner

Abonnieren Sie den Newsletter für freie Stellen

Erhalten Sie jede Woche unsere neuesten Stellenangebote

  • Max. Dateigröße: 10 MB.
  • Dieses Feld dient zur Validierung und sollte nicht verändert werden.