Perpetual Next

Perpetual Next

Volgens Perpetual Next is de toekomst perpetual, ofwel: eeuwigdurend. En om ervoor te zorgen dat de klimaatverandering geen roet in het eten gooit, werkt het bedrijf op circulaire wijze aan oplossingen voor het energieprobleem. Perpetual Next converteert via eigen productiefaciliteiten en technologieën lokale, organische afvalstromen om in hernieuwbare energie, grondstoffen, halffabricaten en eindproducten. Zo transformeren voedselresten in biogas en verandert afvalhout in bio-kool. In 2021 plant Perpetual Next bovendien 1 miljoen bomen voor de opslag van CO₂ om de volgende generatie te verzekeren van grondstoffen.

Perpetual Next is in 2019 opgericht als onderdeel van Momentum Capital, een Nederlandse investeringsmaatschappij en oprichter van meerdere internationale bedrijven met een gezamenlijke waarde van circa 475 miljoen. In nog geen twee jaar tijd bezit Perpetual Next een portfolio van Europese productievestigingen, waaronder in Estland en het West-Engelse Ellesmere Port. Naast de productie biedt het bedrijf ook handels- en leveringsactiviteiten voor biologische grondstoffen en hernieuwbare waardenstromen.

Momenteel is Perpetual Next actief in Nederland, Groot-Brittannië, Duitsland, Polen en Estland. Maar om in 2030 Europees marktleider te kunnen zijn, is er nog voldoende werk aan de winkel. De komende jaren staan daarom in het teken van verder professionaliseren en versneld groeien middels bouw en overnames  van productiefaciliteiten met aanverwante handels- en leveringsactiviteiten. De Finance & Control Manager zorgt ervoor dat de groei van Perpetual Next op een gecontroleerde wijze plaatsvindt.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.