Innoleaps

Innoleaps

Nieuwe technologieën en innovatieve businessmodellen volgen elkaar razendsnel op. Met disruptie als het nieuwe normaal is de traditionele manier van strategieontwikkeling achterhaald. Deze tijden vragen om snelle, agile businessplanning met de blik op overmorgen.

Innoleaps helpt bedrijven om zich opnieuw uit te vinden, hun portfolio radicaal te vernieuwen en nieuwe disruptieve ventures op te zetten. De scale-up faciliteert innovatie, duurzame groei en langetermijnwaarde. Het bedrijf richt zich met name op FMCG en CPG en werkt voor toonaangevende multinationals als FrieslandCampina, Nestlé en Unilever.

 

Innoleaps is nauw betrokken bij de wereld van start-ups en scale-ups en weet precies wat daar gebeurt. Het bedrijf benut die kennis om disruptieve kansen te identificeren, nieuwe consumentenbehoeften te doorzien en partnerschappen op te zetten voor haar klanten.

De scale-up is allesbehalve een traditioneel adviesbureau. De professionals van Innoleaps werken intensief samen met klanten om innovatie te versnellen en producten naar de markt te brengen. Typische trajecten duren zes tot twaalf maanden en omvatten het hele proces van ideeëngeneratie tot het neerzetten van een productprototype met een bewezen product-market fit, klaar om op te schalen.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.