HAK

HAK

HAK

Het Nederlandse HAK is een van de grootste groente- en fruitverwerkende bedrijven in Noord-Europa. Ze zijn vooral bekend van groenten, bonen en appelmoes in glazen potten. Ze verkopen daarnaast ook bonenschotels en bonensoepen in stazakken en hebben een eigen bonenburger. HAK is vooral actief in Nederland, maar ook marktleider in België en succesvol in Noordwest-Duitsland. In 2017 realiseerde het totale bedrijf een omzet van zo’n 90 miljoen euro. Er werken bij HAK in totaal zo’n 200 medewerkers.

LOKAAL EN HOGE KWALITEIT

HAK wil het consumenten gemakkelijk maken om lekkere, gezonde en duurzaam geteelde groenten en peulvruchten te eten. Hoge kwaliteit is erg belangrijk. Zo verwerkt HAK haar producten razendsnel: binnen een paar uur gaan ze vanaf het veld de pot in. Om dat te realiseren wordt 80 procent van alle groenten binnen een straal van 125 kilometer van de fabriek geteeld. Dat zorgt niet alleen voor de hoge kwaliteit, maar is ook duurzaam.

ONDERNEMEND EN SLAGVAARDIG

HAK is een compact en slagvaardig bedrijf. Iedere medewerker heeft impact op het eindresultaat. De medewerkers zijn betrokken bij HAK en bij elkaar. Ze werken goed samen, zonder silo’s of hiërarchie. Dat maakt HAK een dynamisch en ondernemend bedrijf, met een professionele, nuchtere en pragmatische cultuur.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.