FD Mediagroep

FD Mediagroep

Wie is FD Mediagroep?
FD Mediagroep – vaak afgekort tot FDMG – noemt zichzelf ‘de partner van ondernemend Nederland’. Journalistiek sterke merken als Het Financieele Dagblad, BNR, FD Persoonlijk, FD Business en Company.info vertellen lezers en luisteraars – ondernemers, bestuurders en zakelijke professionals – het belangrijkste nieuws vanuit financieel-economisch oogpunt. Op het hoofdkantoor van FDMG bij het Amsterdamse Amstelstation zorgen meer dan 400 medewerkers ervoor dat zij die in Nederland de beslissingen maken, daarvoor de juiste, onafhankelijke en meest accurate informatie hebben. Sinds 2010 is FDMG bijna volledig in handen van HAL Investments.

Bedrijfscultuur bij FD Mediagroep
De afgelopen jaren transformeerde FMDG naar een allround multimediaal informatiebedrijf. Dat typeert ook de mensen die er werken: slimme, ambitieuze professionals die graag van elkaar leren. Er heerst een open, informele sfeer en er is veel ruimte en aandacht voor persoonlijke groei. FDMG ziet medewerkers zich graag maximaal ontwikkelen, en biedt ze daar alle tools en mogelijkheden voor. Zelf blijft de organisatie ook continu in ontwikkeling en wordt de bedrijfsstrategie elk jaar herijkt. In een markt en wereld waarin ontwikkelingen zo razendsnel gaan, is stilstaan simpelweg geen optie.

Werken bij FD Mediagroep
Vacatures bij FD Mediagroep zijn gewild. Best-in-class talent, daar is FDMG altijd naar op zoek. De missie om binnen het financieel-economische domein altijd waardevolle en actuele in-, over- en vooruitzichten te bieden, wordt door alle medewerkers breed gedragen. Met als resultaat: een ambitieuze, ondernemende en innovatieve organisatie waarin collega’s altijd het beste uit elkaar en de organisatie willen halen.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.