Ondersteuning van het hoogste niveau

Zowel vast als interim

Top of Minds is het enige Executive Search bureau in Nederland dat naast Executives en Professionals in het hogere segment ook in de bemiddeling van high-end Executive Support voorziet. We leveren Personal Assistants (PA’s), Executive Assistants, Directiesecretaresses en Office Managers.

We passen de bewezen succesvolle, kwaliteitsgerichte processen uit Executive Search op directieniveau toe op het Executive Support Staff segment. Dit maakt het mogelijk Support Staff van uitzonderlijk niveau te werven voor uw organisatie.

 

Contact

Nina Huisman

Consultant

Mail Nina Huisman

Bel 06 53916883

We leveren 3 soorten Executive Support Staff

Directiesecretaresse

De Directiesecretaresse blinkt uit door haar business-sense. Brengt mensen en projecten bij elkaar, stemt agenda’s op elkaar af. Routeert inkomende vragen, kan eenvoudige verzoeken om informatie zelf beantwoorden. Kent de huidige prioriteiten van de directie en kan op basis daarvan meer of minder toegang geven tot de tijd en energie die ze te besteden hebben.

Personal Assistant (PA)

De Personal Assistant is volledig toegewijd aan de behoeftes van één persoon. Kent diens agenda van binnen en buiten. Ontzorgt hem of haar in het werk, maar ook privé. Is vaak op de hoogte van veel details van het privéleven van haar baas/bazin. Mede daarom wordt er uitzonderlijk veel aandacht besteedt aan de persoonlijke match bij de selectie van een nieuwe PA.

Office Manager

De Office Manager heeft naast ondersteunende ook veel uitvoerende en vaak ook leidinggevende taken. Ze werkt niet alleen als secretaresse, maar is ook gastvrouw en daarnaast verantwoordelijk voor facilities. Combineert een gevoel van eigendom met oog voor detail. Bewaakt de sfeer in het team, kent persoonlijke verhoudingen en problemen en signaleert wanneer nodig bij het management.

U kunt kiezen uit twee servicelevels

Standaard

Het het servicelevel Standaard halen wij de kandidaten uit ons lopend proces. Op continue basis spreken wij Support Professionals die zich oriënteren op een volgende stap. Uit deze gesprekken buigen wij geschikte kandidaten af naar uw organisatie. De kandidaten zijn van uitstekende kwaliteit, de aantallen en dus wervingssnelheid ligt wat lager. Zeer geschikt voor vertrouwelijke vacatures.

Commerciële voorwaarden

  • No-cure, no-pay
  • Geen exclusiviteit vereist
  • Succes fee van 25% bij plaatsing
  • 2 maanden garantie

Premium

Bij het servicelevel Premium werven we volgens de Top of Minds Methode. Naast het lopende proces voeren wij voor u een uitgebreide marketing campagne binnen ons kandidatenbestand, gedragen door een uitgebreid candidate pack (hier een voorbeeld) maakt dat we in korte tijd meer kandidaten kunnen werven en u dus meer keuze kunnen bieden. Niet geschikt voor vertrouwelijke vacatures.

Commerciële voorwaarden

  • 1.500 euro bijdrage in marketingkosten
  • Exclusiviteit vereist
  • Succes fee van 25% bij plaatsing
  • 4 maanden garantie