De ANWB

De ANWB

In 1883 werd de ANWB opgericht. Het doel: ervoor zorgen dat iedereen zorgeloos en met plezier onderweg is. Hoe de wereld de afgelopen 135 jaar ook veranderde – die wens is nog altijd het belangrijkste doel voor de bijna 4000 werknemers van de ANWB, dat met bijna vijf miljoen leden is de grootste vereniging van Nederland is.

 

 

Tegelijkertijd zag de ANWB de wereld om haar heen de afgelopen eeuw drastisch veranderen. Zaken als mobiliteit, verkeersveiligheid, vakantie en vrije tijd kregen in de loop der jaren immers een compleet andere invulling. Om op alle ontwikkelingen adequaat in te spelen, is de ANWB altijd volop in beweging. Niet alleen voor haar leden en de vereniging, maar ook voor de samenleving. Zo komt de ANWB tegelijkertijd tegemoet aan de recreatieve en mobiliteitswensen van haar leden én ontwikkelt het diverse maatschappelijke projecten. Sleutelwoorden in deze projecten zijn digitalisering, personalisatie en customer journeys. ANWB beschikt over een grote hoeveelheid data waardoor de organisatie met innovatieve oplossingen kan komen.

Er ligt een mooie uitdaging om naast de merk- en productgerelateerde campagnes meer te communiceren vanuit de autoriteitspositionering op de domeinen mobiliteit, vakantie en eropuit. Daarnaast wil de organisatie haar maatschappelijke karakter meer integreren en laten zien.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.