Creative Group

Creative Group

Over Creative Group

Creative Group ontwikkelt de nieuwste technologieën om digitaal krediet uit te wisselen en maakt die, via toonaangevende internationale merken, beschikbaar voor consumenten. De twee merken van het bedrijf zijn Recharge en Rapido. Recharge richt zich op expats en immigranten en zorgt dat zij kredieten zoals beltegoed snel kunnen opwaarderen, voor zichzelf of voor hun familie.

Rapido

Rapido is de grootste online winkel voor prepaid krediet ter wereld. Het platform onderscheidt zich door een breed assortiment dat onder andere bestaat uit beltegoed, prepaid betaalkaarten, entertainment en gaming. Dankzij Rapido kun je optimaal gebruikmaken van digitale diensten als Google Play en de PlayStation Store zonder je zorgen te maken over je privacy, de veiligheid van je betaalgegevens of je budget. Rapido is de betrouwbare verkooppartner van grote namen als Apple, Google, Netflix, Spotify, Xbox, Nintendo, Vodafone en T-Mobile.

De groei

Creative Group groeit ontzettend hard. De scale-up verwerkt inmiddels miljoenen online transacties, bedient klanten in 130 verschillende landen en heeft 110 medewerkers. Recent heeft Prime Ventures – een vooraanstaande Europese tech investeerder – 22 miljoen geïnvesteerd om de wereldwijde uitrol te versnellen, het team te versterken en te investeren in het platform.

“We zijn diep onder de indruk van wat Creative Group tot nu toe heeft bereikt en zijn ervan overtuigd dat ze de komende jaren flink zullen blijven groeien. Ze zijn actief in een relatief nieuwe en snelgroeiende markt. Dat biedt enorme kansen.” – Pieter Welten, Partner bij Prime Ventures

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.