BMI Group BMI Group

BMI Group

Met dakbedekkingssystemen voor zowel platte als hellende daken, heeft BMI Group voor ieder dak de perfecte oplossing. Het portfolio omvat onder andere keramische en betonnen dakpannen, bitumineuze en kunststof dakbedekking, componenten voor daksystemen, stalen systemen, isolatie en ventilatie. De toegewijde experts van BMI Group helpen architecten, dakdekkers en gebouw- en huiseigenaren met projectoplossingen en technisch advies. Het bedrijf staat in de markt synoniem voor vernieuwing. Men ontwikkelt constant nieuwe oplossingen, bijvoorbeeld gericht op duurzaamheid.

BMI Group brengt enkele van de grootste en meest vertrouwde merken in de branche samen. In ons land zijn dat met name Monier en Icopal, samen aanwezig op ongeveer de helft van alle Nederlandse daken. BMI Group is Europees de absolute nummer 1 en is daarnaast aanwezig in Azië en Afrika. In totaal heeft BMI Group – met het hoofdkantoor in het Engelse Reading – 9600 medewerkers, 128 productielocaties en activiteiten in 40 verschillende landen.

BMI Group is een bedrijf in beweging. Het maakt de beste dakbedekkingssystemen en wil dat combineren met excellentie in de gehele organisatie. Het bedrijf zet vol in op commercial excellence, digitalisering, efficiëntie en intensief gebruik van data. Zo profileert BMI Group zich nog nadrukkelijker als dé leidende speler in de industrie.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.