Aegon vacatures

Aegon vacatures

Waarom werken bij Aegon?

Draagbare technologie die de gezondheid monitort (en zo ziekte helpt voorkomen), robo-adviseurs die klanten ondersteunen bij hun investeringen, slimme rookmelders die brand kunnen voorkomen. Maar ook nieuwe regelgeving, zoals de (herziening) van de Solvabiliteit II-richtlijn…

De huidige financiële markt ontwikkelt zich razendsnel. Talloze fintech-startups ontwikkelen disruptieve producten en diensten, de grote verzekeraars komen met een innovatief antwoord en vinden zichzelf steeds weer opnieuw uit. Dat maakt Aegon-vacatures tot boeiende uitdagingen voor strategische professionals.

De markt van Aegon

Aegon biedt wereldwijd mensen en bedrijven financiële producten en diensten als dat nodig is. De verzekeraar keert jaarlijks miljarden euro’s uit aan vier miljoen klanten: van particulieren tot MKB en grote ondernemingen. Of het nu gaat om een goed pensioen, een nieuw huis, beleggingen, bankzaken of een geval van schade.
Begonnen in 1844 in Nederland, werkt het beursgenoteerde bedrijf nu in meer dan twintig landen. Meer dan 61 procent van de omzet komt uit Amerika, waar de verzekeraar opereert onder de naam Transamerica.

Innovatie bij Aegon

Onder het motto “Transform Tomorrow” blijft Aegon innoveren om tegemoet te komen aan de veranderende vraag van consumenten. Met als leidraad: mensen helpen het beste uit hun leven te halen. Met betrekking tot pensioen, hypotheek of verzekeringen.
Aegon beschikt dan ook over een data lake vol nuttige informatie om klanten beter van dienst te zijn. En om snel te kunnen innoveren, werkt het overgrote deel van de teams agile. De afgelopen jaren resulteerde dat onder andere in de online tool FinSnap en in online diensten als Kroodle, Onna Onna en Knab in Nederland, Active Transamerica in de VS en Simply Life and Secure Retirement Income in Groot-Brittannië.

Ook intern heeft Aegon een innovatiegerichte, datagedreven aanpak. De HR-afdeling is daar een goed voorbeeld van.

“Er is een wereld aan mogelijkheden.
HR Data helpt ons die te ontsluiten.” – Lees het volledige interview met Carla Mahieu, Executive Vice President & Global Head of HR bij Aegon

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.