5CA 5CA

5CA

In 1998 werd 5CA opgericht met een eenvoudig idee. De oprichters zagen de invloed van technologie op de samenleving en ontdekten een leemte: het belang van ondersteuning van degenen die de technologie gebruiken. Het doel van 5CA is om klanten die technologie ontvangen een superieure ervaring te bieden, waar ter wereld ze zich ook bevinden. Via elk kanaal, in elke taal.

 

De avonturen van 5CA zijn begonnen in Nederland en hebben hen over de hele wereld gebracht. Van Pakistan tot Argentinië. Het hoofdkantoor staat nog steeds in Utrecht, maar het wereldwijde bereik beslaat inmiddels 75 landen. En dat allemaal dankzij de baanbrekende thuiswerkaanpak van 5CA. Alle CX-medewerkers (‘agents’) werken 100% op afstand via een beproefd model waarmee 5CA het beste talent van over de hele wereld kan aantrekken en inzetten. De zeer betrokken, digitaal geschoolde agents hebben een scherpe blik en een oprechte liefde voor merken.

5CA noemt hun mensen hun superkracht. Ze geven digital natives een plek om zich thuis te voelen en te werken. De gemengde, mensgerichte cultuur omvat 70+ nationaliteiten, agenten van alle rangen en standen, alle hobby’s en alle interesses. Ze zijn cultureel sterk, omarmen diversiteit en hun werknemers leven voor CX.

 

“Het veilige cloud-gebaseerde ecosysteem van 5CA helpt hun CX-medewerkers wereldwijd om uit te blinken in hun werk, terwijl de diepgaande inzichten van het bedrijf merken in staat stellen om CX volledig aan te passen en te optimaliseren.” Nick Pauli, Chief Executive Officer at 5CA

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.