Vrumona

Vrumona

Royal Club, Sourcy, Crystal Clear, Ranja en SiSi: slechts een greep uit de toonaangevende merken van Vrumona. Daarnaast is Vrumona – onderdeel van Heineken – licentiehouder en leverancier van Pepsi, Rivella en 7UP. Vooral met Pepsi, Rivella, Royal Club en Crystal Clear boekte Vrumona de afgelopen jaren grote successen. Een enorme groei met de suikervrije variant van Pepsi Max bijvoorbeeld. Maar ook door Royal Club en Rivella succesvol in de markt te zetten – met name door Royal Club Ginger Beer en Rivella Pineapple: op basis van omzet binnen retail de meest succesvolle innovaties van 2020 – mag Vrumona zichzelf voorloper noemen in het ‘volwassen fris’ segment.

Een ondernemende, ambitieuze organisatie waarin medewerkers zich vol overgave inzetten om de beste category partner voor de grote retailers te zijn, en tegelijkertijd een bijdrage te leveren aan een wereld waarin een gezonde levensstijl en duurzaamheid hand in hand gaan.

 

Afgelopen jaar was een uitdagend jaar voor Vrumona. De horecatak van het bedrijf kwam volledig stil te liggen. Lijnrecht daartegenover staat de retailtak, die goed draait en steeds meer marktaandeel verwerft. Afgelopen jaar zette het bedrijf een nieuwe categorievisie neer, die de transitie richting een meer categoriegedreven organisatie inluidde. De Senior Category Manager ontwikkelt het fundament voor een strategische samenwerking met Albert Heijn, waarin het uitgangspunt is om samen de frisdrankcategorie significant te laten groeien.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.