E-commerce Manager of Out-of-Home

E-commerce Manager of Out-of-Home

  • E-commerce
  • Consumer
  • Bunnik
  • Vanaf 5 jaar werkervaring
  • 1343 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Vrumona werkgeverspagina voor andere vacatures

Vrumona heeft een missie: ‘goed en gezond drinken voor iedereen’. De organisatie wil een bijdrage leveren aan een wereld waarin een gezondere levensstijl en duurzaamheid hand in hand gaan. Binnen de Out-of-Home  branche bestellen steeds meer klanten Vrumona frisdrank online. De E-commerce Manager of Out-of-Home loopt voorop in de winnende digitale strategie voor dit kanaal.   

Over Vrumona

Met merken, zoals Royal Club, Pepsi, 7UP, Rivella, Sourcy, Crystal Clear, Ranja, SiSi en Sourcy Vitaminwater opereert Vrumona – onderdeel van Heineken – de laatste jaren zeer succesvol in de frisdrankmarkt. Haar sterke focus op suikervrije (fris)dranken speelt daar een significante rol in.

Die focus is in lijn met de missie van Vrumona: bijdragen aan een wereld waarin iedereen goed en gezond drinkt. Die ambitie uit zich in talloze innovaties in het aanbod. De medewerkers van Vrumona zetten zich dagelijks in om commercieel optimaal te presteren, maar koesteren ook de intrinsieke wens om de wereld van frisdrank gezonder, beter en duurzamer te maken. Ondernemerschap, een sterke drive en een langetermijnvisie die verder gaat dan alleen financieel gewin, zijn kenmerkend voor Vrumona en haar medewerkers.

De frisdrankmarkt is uiterst dynamisch en complex te noemen. Vrumona is continu op zoek naar de optimale inzet van haar marketingmiddelen, waaronder campagnes, producten, verpakkingen en promoties. Vrumona heeft een onderscheidende strategie neergezet door de klantreis in verkoop en marketing centraal te stellen. De organisatie kiest voor een omnichannel benadering, waarbij klanten en hun gasten zowel online als offline de best passende frisdrank uit het assortiment aangeboden krijgen. De afgelopen jaren heeft het Out-of-Hometeam zich sterk ontwikkeld op het gebied van de e-commerce. Aan de E-commerce Manager of Out-of-Home om bestaande en nieuwe klanten te helpen om de online drankverkopen aan hun gasten te vergroten. 

Wij ontwikkelen ons als organisatie continu om onze klanten en de gast in Out-of-Home de beste ervaring te bieden, zowel offline als online. De E-commerce Manager of Out-of-Home is de expert die hierin vooroploopt.” – Sandra Vingerling, Sales Manager of National Accounts Vrumona

Vacature: E-commerce Manager of Out-of-Home

Vrumona biedt in de Out-of-Homemarkt een uitgebreid en gevarieerd assortiment aan. Hierin zijn niet alleen de traditionele soorten frisdrank vertegenwoordigd, maar ook trendy drankjes, zoals craft sodas. De afgelopen tijd zijn steeds meer klanten in het Out-of-Homesegment online te vinden. Vrumona heeft online en offline verkoopkanalen steeds dichter bij elkaar weten te brengen – de opgave is nu om ook de online verkoop van frisdrank binnen Out-of-Home sterk te laten stijgen. De focus ligt daarbij de komende jaren op de markt van food delivery. 

Het team van National Accounts bestaat uit zes accountmanagers die verantwoordelijk zijn voor acquisitie en behoud van grote organisaties binnen het Out-of-Homesegment als klant van Vrumona. De E-commerce Manager of Out-of-Home rapporteert aan de Sales Manager of National Accounts. Zij/hij zet de e-commercestrategie uit om binnen het Out-of-Homekanaal het aanbod en de verkoop van Vrumona-frisdrank een boost te geven. Samen met de accountmanagers ontwikkelt zij/hij als digitale expert een naadloos passende onlinestrategie voor de vaste partners binnen Out-of-Home. Daarnaast zet de E-commerce Manager of Out-of-Home deze plannen, samen met de accountmanagers, om naar de praktijk van hun klant om steeds meer kopers binnen dit segment beter en sneller te bedienen. 

De E-commerce Manager of Out-of-Home is een digitale pionier, die zowel intern als extern stevige connecties weet te bouwen en benutten. Zij/hij weet als volwaardige businesspartner kwalitatief sterke relaties te onderhouden op de lange termijn. Binnen de National Accounts van Vrumona bouwt zij/hij bestaande partnerships verder uit met partijen zoals Thuisbezorgd.nl, KFC en Shell. Daarnaast ontwikkelt zij/hij businesskansen door nieuwe samenwerkingen aan te gaan. Door nieuwe initiatieven te ontwikkelen en te testen, is de E-commerce Manager of Out-of-Home de ondernemer die de beste kansen voor digitale activatie weet te benutten.

Binnen het Out-of-Hometeam heeft de E-commerce Manager een unieke positie als digitale expert. Zij/hij loopt intern voorop in de verdere ontwikkeling van de digitale transformatie van het kanaal. De E-commerce Manager of Out-of-Home werkt hierbij nauw samen met specialisten, zoals category development managers, customer journey experts, social media specialists en digital media consultants. 

Door de positie van Vrumona binnen de internationale Heineken-organisatie is de E-commerce Manager of Out-of-Home onderdeel van een grote community van e-businessexperts. Voor een gedreven digitale professional biedt deze positie een uitgelezen kans om zich binnen Vrumona breed te ontwikkelen en verder te groeien. 

 

Interesse?

Vrumona werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Gijs Millaard
via gijs.millaard@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Gijs Millaard Solliciteer
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.