Lead Consultant Tech Team

Lead Consultant Tech Team

  • HR
  • Consulting
  • Amsterdam
  • 1561 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Top of Minds – vacatures werkgeverspagina voor andere vacatures

Top of Minds is het executive search kantoor van de nieuwe wereld. Het merk is synoniem aan vernieuwing, verandering en verbetering. De omvangrijke klantenportefeuille omvat vrijwel alle A-merken in Nederland van start & scale-up tot  corporate. Er werken 35 mensen.

De Lead Consultant Tech Team bouwt en leidt een nieuwe team van consultants, gespecialiseerd in de vervulling van tech vacatures. Dit is een rol voor een ondernemende consultant met talent voor business development.

Het high-end recruitment merk van de nieuwe wereld

Top of Minds is gespecialiseerd in mid-level executives, de omvangrijke sweetspot voor mid-level executives tussen board level en operatie. Vooral nieuwe wereld bedrijven weten ons recruitment kantoor te vinden vanwege onze focus op Digital Executives.

Board level is voorbehouden aan Egon Zehnder, Korn/Ferry en andere internationale headhunters. Een interessant segment, maar moeilijk om op korte termijn tussen te komen. Dus houdt de bemiddelingsrange van Top of Minds op  bij een salarisniveau van 250k. Maar tussen dat en de massa van werving & selectie (tot 80k) zit heel veel ruimte. En in die omvangrijke sweetspot is Top of Minds marktleider. Zeker waar het de nieuwe wereld betreft.

Een pijnlijk gemis in dienstverlening aan klanten als bol.com, Coolblue, Wehkamp, Amazon en Uber zijn de tech vacatures. Strategie, Operations, Finance, Marketing, Sales, HR, Business Development, Product Management, Data Science – dat is allemaal gedekt. Maar op het gebied van Developers (front-end, back-end, .Net, Java, iOS, Android) blijft het eng stil van onze kant. Hier hebben we geen passend antwoord.

Het is tijd om deze opportunity binnen onze high end positionering te gaan verzilveren.

Vacature: Lead Consultant Tech Team

Als Lead Consultant sta je aan de wieg van een nieuwe activiteit. Dat betekent dat je overal voor verantwoordelijk bent, van strategie tot uitvoering. Maar dat je tegelijkertijd kunt leunen op alle faciliteiten van Top of Minds. Zowel ondersteunend op het vlak van marketing, database, research, kantoor en office management als richting gevend met strategische sparringpartners.

Zodra de eerste 3 opdrachten ingevuld zijn starten we met het uitbouwen van je team. De ambitie is om binnen 2 jaar een groep van ten minste 5 consultants aan het werk te hebben.

Kandidaatprofiel

Voor deze functie zoeken we een tech recruitment consultant met een bewezen trackrecord in de bemiddeling van Developers.

Tech Team = Werving & Selectie + Detachering

Het Tech Team zal zich bezig houden met het plaatsen van  front & back-end Developers bij onze opdrachtgevers. In eerste instantie op basis van werving & selectie, later ook op basis van  detachering. Vanwege onze focus op digital executives zijn we al een trusted partner van veel e-commerce bedrijven, het verzamelen van interessante vacatures bij aansprekende bedrijven zal geen probleem vormen. De echte uitdaging ligt natuurlijk in het werven van het juiste niveau kandidaten.

Employer Branding

Met een goed verhaal werf je goede mensen. Dat is de  gemene  deler  van alle Top  of  Minds activiteiten. Voor iedere wervingsbehoefte worden op maat gesneden wervingsmaterialen ontwikkeld, zoals deze brochure voor Data Scientists. Ook, of wellicht zelfs juist, voor het Tech Team zal deze marketing competentie van onderscheidende en onschatbare waarde blijken. De wervingsmarkt   voor Developers is immers zeer competitief en dan maakt een goed verhaal veel verschil.

“Top of Minds geeft je toegang tot de leukste klussen bij de mooiste bedrijven. Jonge, snelgroeiende unicorns in wording. Of sleutel je liever aan legacy systemen?”

Neem voor meer informatie contact op met Auke Bijnsdorp, via auke@topofminds.com.

Contact

Jessica Lim Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.