Teamleader Jumbo & Superunie

Teamleader Jumbo & Superunie

  • Sales
  • Consumer
  • Hoofddorp
  • 818 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de RB werkgeverspagina voor andere vacatures

Werken als Teamleader Jumbo & Superunie

Met merken als Dettol, Clearasil en Strepsils is RB één van de grootste spelers in FMCG en onmiskenbaar aanwezig in de Nederlandse markt. De Teamleader Jumbo & Superunie is in Nederland dé categoriepartner voor Jumbo. De relatie tussen beide partijen is goed, kennis over de categorie wordt uitgewisseld en de jaaronderhandelingen worden op een stevig niveau gevoerd. Tevens is de Teamleader het aanspreekpunt voor het Superunie-hoofdkantoor. Deze persoon staat met beide benen in het retailkanaal en is zowel een partner van de klanten als een ambassadeur voor RB.

De vacature

De Teamleader Jumbo & Superunie is de categoriepartner voor Jumbo en staat in nauw contact met het Superunie-hoofdkantoor en de Dirk van de Broek. Deze persoon is verantwoordelijk voor het hele RB-pakket dat in de schappen ligt bij deze supermarkten. De Teamleader bouwt met Jumbo een intensieve, continue samenwerking op en voert zelfstandig de jaaronderhandelingen. Het doel is de producten op de beste plek in het schap krijgen en het marktaandeel van RB vergroten. De Dirk van de Broek heeft een andere marktpropositie en dat vraag om een andere positionering van de producten van RB op de winkelvloer. Het draait daar veel meer om snelheid, prijs en resultaat.

De organisatie

Tim Clockaerts is Sales Director Benelux. Onder hem werken twee Sales Managers – één voor Food en één voor Drug. Aan de Sales Manager Food rapporteren twee Teamleaders (Albert Heijn en Jumbo & Superunie). De Teamleader Jumbo & Superunie stuurt twee Key Account Managers aan, zij werken voor de Superunie-leden. De Teamleader zelf is eindverantwoordelijk voor Jumbo en het Superunie hoofdkantoor en werkt veel samen met de Trade Marketeer Jumbo op innovatie-, activatie-, promotie- en schapindelingprojecten.

Profiel

De Teamleader heeft in FMCG, retail of out-of-home ervaring opgedaan met inkooponderhandelingen. Het is een zelfstandige functie met volledige beslissingsbevoegdheid. De Teamleader is zelfverzekerd, analytisch, resultaatgericht en heeft een passie voor het opbouwen van een team. Competenties als oplossingsgericht denken, betrokkenheid tonen en besluitvaardig handelen passen bij deze rol. De doorgroeimogelijkheden liggen binnen Channel Trade Marketing, Key Accountmanagement voor Albert Heijn of Kruidvat of internationaal.

Contact

Janko Klaeijsen Solliciteer
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.