RB

RB

RB

Dettol op het aanrecht. Clearasil voor de pubers, Strepsils tegen een zere keel en Veet voor als het bijna rokjesdag is. Met 19 powerbrands en lokale merken is RB één van de grootste spelers in FMCG en onmiskenbaar aanwezig in de Nederlandse markt. Alle collega’s bij RB staan stevig in de schoenen, hakken zelf knopen door en krijgen al vroeg in de carrière verantwoordelijkheden. RB is een jonge, ambitieuze en daadkrachtige organisatie waar een ‘work hard, play hard’-cultuur heerst.

RB is health, hygiene, home

RB is een internationaal bedrijf dat kwalitatieve en innovatieve producten in de categorieën zelfzorg, schoonmaak en personal care in de markt zet. De bedrijfsstrategie is erop gericht om merken in het portfolio op te nemen en producten snel op de markt te introduceren. Alle RB producten maken een merkbaar verschil in het dagelijks leven en vergroten het welzijn van de consument. De visie van RB? A world where people are healthier and live better.

RB is internationaal

Van Australië tot Rusland en Amerika, de producten van RB worden wereldwijd verkocht. RB heeft kantoren in meer dan 200 landen. Dat biedt mogelijkheden voor een internationale carrière. Bij RB in Hoofddorp vertrekt elk jaar wel iemand om zijn of haar carrière in het buitenland voort te zetten. Het internationale karakter biedt een grote stroom kennis over nieuwe producten en merken.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.