Strategy & Transformation Consultant

Strategy & Transformation Consultant

 • Consulting Exit
 • Consumer
 • Leusden
 • Vanaf 4 jaar werkervaring
 • 2053 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Intergamma werkgeverspagina voor andere vacatures

Kandidaatprofiel*

 • Vanaf 4 jaar ervaring
 • In strategieconsulting
 • Retailervaring is een pré
 • Zelfstandig en ondernemend
 • Analytisch
 • Mensgericht en verbindend

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download volledig profiel

Intergamma is de organisatie achter de doe-het-zelf-formules Gamma en Karwei. Met 1,7 miljard euro omzet is Intergamma een van de grote retailbedrijven in non-food in de Benelux. Professionalisering, innovatie en groei zijn cruciaal om de leidende positie verder uit te bouwen; de Strategy & Transformation Consultant gaat zich hierop richten.

Over Intergamma

Sinds 1970 is Intergamma actief met bouwmarktformules Gamma (Nederland en België) en Karwei (Nederland). Als marktleider in de DIY-markt in de Benelux bedient Intergamma klanten fysiek in meer dan vierhonderd winkels en online met een omnichannel-platform. Bij het bedrijf werken ruim twaalfduizend medewerkers (inclusief franchisenemers) waarvan ruim vierhonderd op het hoofdkantoor, gevestigd in Leusden en Antwerpen. Het hoofdkantoor is groot genoeg om impact te maken, maar klein genoeg om snel te kunnen schakelen.

Intergamma gaat de komende jaren verder bouwen aan het versterken van haar marktpositie. In 2025 wil Intergamma hét favoriete adres zijn in de huis- en tuinmarkt, waar klanten oplossingen vinden om van hun huis een thuis te maken. Succes zal Intergamma onder andere afmeten aan een goede NPS-score. Concreet betekent dit dat Intergamma zich strategisch zal richten op sterke winkelformules, het juiste assortiment, een optimale webshop en apps, relevante content en goede klantenservice. Professionalisering en innovatie zijn de komende jaren cruciaal. De Strategy & Transformation Consultant wordt in de arm genomen om een grote rol te gaan spelen in het realiseren van de ambities.

“Intergamma heeft grote ambities, maar ook de energie, mensen en financiële slagkracht om ze waar te maken.” – Jurre Mulder, Directeur / Chief Digital & Technology Officer bij Intergamma

Vacature: Strategy & Transformation Consultant

De Strategy & Transformation Consultant gaat Intergamma stimuleren om voorop te blijven lopen vanuit het team Strategy & Transformation. Dit is het team dat strategische en transformationele projecten in de breedte van het bedrijf oppikt en groei stimuleert.

De Strategy & Transformation Consultant richt zich op het identificeren, analyseren en begeleiden van strategische initiatieven. Zo werkt de Strategy & Transformation Consultant bijvoorbeeld de ene dag mee aan de optimale prijs- en promotiestrategie in samenwerking met Categoriemanagement en Marketing. De andere dag werkt zij/hij samen met Operations en HR aan plannen om de winkelorganisatie te optimaliseren en klantgerichter en efficiënter te worden. Ondertussen werkt zij/hij mee aan een langetermijnvisie voor duurzaamheid en hoe Intergamma dit verankert in de organisatie. Zij/hij is zelfstandig maar werkt met plezier samen met verscheidene afdelingen om te sparren of om feedback te vragen.

“Deze rol biedt verantwoordelijkheid en vrijheid om snel impact te maken over de hele breedte van een gevestigd, professioneel bedrijf. De cultuur bij Intergamma is informeel, maar tegelijk zijn we allemaal zeer gedreven om het beste uit het bedrijf en elkaar te halen.” – Leonie Vervelde, Hoofd Strategie & Transformatie bij Intergamma

Deze rol rapporteert direct aan Leonie Vervelde. Zij is verantwoordelijk voor een team van vier vaste krachten en wisselende externen. Het team valt onder de afdeling Digital & Transformatie, waar ook Data & Analytics en Technologie onder vallen.

Deze rol is erop gericht dat de Strategy & Transformation Consultant zich bedrijfsbreed ontwikkelt. Daardoor zijn er op termijn goede doorgroeimogelijkheden naar een managementpositie.

 

Interesse?

Intergamma werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Vivian den Dekker via vivian.dendekker@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Vivian den Dekker Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.