Intergamma

Intergamma

Over Intergamma

Intergamma is een franchise-organisatie met in totaal 386 GAMMA- en KARWEI-vestigingen en 3 webshops. Met een jaarlijkse omzet van € 1,7 miljard heeft Intergamma een stevige positie in de Europese top-10 van dit segment. Van de ruim 9.000 medewerkers werken er 325 mensen op het hoofdkantoor in Leusden. Het is een klein hoofdkantoor voor een bedrijf van dit formaat, waardoor de organisatie wendbaar is en innovatiekracht heeft. Kortom, een werkgever waar ondernemende professionals enorme impact kunnen maken.

Inspelen op marktontwikkelingen

De retailwereld bevindt zich in een stroomversnelling door onder meer de opmars van e-commerce, social en kanaalblurring. Voor Intergamma betekent dat een hele waaier aan andere concurrenten – naast grote bouwmarkten bijvoorbeeld ook discounters, tuincentra en online warenhuizen. Des te belangrijker is het om goed in te spelen op de verwachtingen van de klant.

Intergamma speelt op deze ontwikkelingen in door verder te bouwen aan slimme winkelconcepten. Zowel offline als online en mobiel. Het uitgangspunt van de omnichannel strategie is dat klanten eenvoudig kunnen vinden wat ze nodig hebben, waar en wanneer hen dat uitkomt.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.