Software Tester

Software Tester

  • IT
  • Consumer
  • Amsterdam
  • Vanaf 5 jaar werkervaring
  • 1656 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Pathé werkgeverspagina voor andere vacatures

Kandidaatprofiel*

  • Vanaf 5 jaar relevante ervaring
  • Met softwaretesten
  • Kennis van Jira
  • Coderen in Javascript

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download volledig profiel

Voor de jaarlijks ruim zeventien miljoen bezoekers van Pathé in Nederland is het vanzelfsprekend: online een kaartje kopen en de digitale ticket bij de ingang laten scannen. Dankzij de Software Tester is alle Pathé software die hiervoor nodig is up-to-date en wordt elke klant feilloos geholpen.

Over Pathé

Een avondje naar de bioscoop? Grote kans dat dit een Pathé-theater is. Pathé is met zo’n dertig filmtheaters en een gemiddeld jaarlijks bezoekersaantal van ruim zeventien miljoen al jaren de Nederlandse marktleider. ‘De wonderlijke wereld van films delen met zoveel mogelijk mensen’ was de ambitie van de Franse gebroeders Pathé in 1896. Eind negentiende eeuw was de ontwikkeling van de cinematografie in volle gang en de vier broers pionierden er flink op los. En dit deden ze niet onverdienstelijk. Door hun inzet mag Pathé zich tegenwoordig namelijk naast Nederlands marktleider, ook wereldwijd producent van filmapparatuur én films noemen.

Bijna 125 jaar na de oprichting is Pathé nog steeds een familiebedrijf dat, volledig in de geest van de oorspronkelijke Pathé frères, voortdurend innoveert en naar de lange termijn kijkt. Pathé stond bijvoorbeeld niet alleen aan de wieg van film met geluid en daarna kleur, ook de introducties van IMAX, 4DX en Dolby Cinema staan op naam van het bedrijf. Op deze manier streeft Pathé ernaar dat iedereen altijd de allerbeste bioscoopervaring beleeft.

Pathé’s structurele vernieuwingsdrang zorgt dat het bedrijf continu zoekt naar nieuwe mogelijkheden voor ontwikkeling. Dit geldt niet alleen offline, maar ook online. Naast continue aanpassingen aan de apps en interfaces liggen er meerdere impactvolle IT-projecten in het verschiet. Om ook de online bezoekers een geweldige beleving te bieden, werkt het Nederlandse IT-team met 12 fte’s om de technologie te blijven ontwikkelen. In dit team is nu ruimte voor een Software Tester die een robuuste testaanpak opzet en uitvoert.

Vacature: Software Tester

Een geslaagd avondje uit bij Pathé is onmogelijk zonder goede software. Of je nu online een ticket koopt of contactloos je popcorn en M&M’s afrekent. Het staat of valt met bits en bytes. Voor vaste bezoekers is er de loyaltyapplicatie, waarmee ze van diverse voordelen kunnen profiteren. Het is aan de Software Tester om te zorgen dat alles probleemloos werkt en dat de bezoeker een geweldige Pathé-beleving heeft.

De zelfstandig werkende Software Tester is van het begin tot einde verantwoordelijk voor het bedenken en het uitvoeren van de juiste testaanpak. Zij/hij pakt het eigenaarschap over het testproces en automatiseert de tests waar mogelijk. De Software Tester is daarbij verantwoordelijk voor het maken en onderhouden en uitvoeren van testplannen en testscripts.

Het zwaartepunt van de werkzaamheden ligt op klantgerichte technologieën, zoals de Pathé-website, -app en loyaltyapplicatie. Hierbij gaat het zowel om web- als mobiele applicaties (native iOS en Android). De Software Tester houdt zich bezig met het uitvoeren van (regressie)testen van nieuwe versies van customerfacing-technologieën, inclusief XML/API-koppelingen. Het kan daarbij gaan om nieuwe functionaliteiten die zijn opgeleverd of fouten die zijn opgelost. Daarnaast is de Software Tester verantwoordelijk voor (regressie)testen van het ERP-systeem, waarmee bijvoorbeeld ook het kassasysteem wordt bediend.

De Software Tester is conceptueel sterk; zij/hij weet boven de uitvoering van testen uit te stijgen en waar mogelijk het testproces te verbeteren. Zij/hij is uitstekend in staat om de juiste automatisering in te zetten, de testaanpak tegen het licht houden, verbeteringen door te voeren en obstakels uit de weg te ruimen.

Door een werkhouding die gericht is op samenwerking weet de Software Tester gemakkelijk verbinding te maken met collega’s en externe partijen. Zij/hij is communicatief vaardig, weet ideeën goed te verkopen en kan, waar nodig met hulp van externe partijen, elke testklus klaren.

Onze dienstverlening is continu in beweging. Vandaar dat ons IT-team doorlopend werkt aan nieuwe versies van technologieën en aan het fixen van bugs. De Software Tester zet een onmisbaar testconcept neer, waarmee we vaart houden in onze softwareontwikkeling.” – Wouter Gaarenstroom, Manager IT

Pathé is een organisatie waar veel ruimte is om dingen zelfstandig op te pakken en veel aandacht wordt besteed aan de potentie en loopbaanperspectieven van alle medewerkers. Iedereen krijgt de kans zich verder te ontwikkelen, onder andere door middel van opleidingen.

De Software Tester rapporteert aan de Manager IT. Voor de werkzaamheden kan zij/hij deels thuiswerken, in het moderne kantoor aan de Amsterdamse Zuidas aan een van de nieuw ontwikkelde flexplekken in de Pathé-bioscopen. Bovendien kan de Software Tester voortaan onbeperkt genieten van de nieuwste films, want een gratis moviecard is bij deze functie inbegrepen.

 

Interesse?

Pathé werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Hayke Tjemmes via hayke.tjemmes@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Hayke Tjemmes Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.