Service Manager

Service Manager

 • Analytics
 • Consumer
 • Nunspeet
 • 729 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Stella werkgeverspagina voor andere vacatures

Stella is een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland, en met meer dan 250.000 klanten is de e-bike specialist niet meer weg te denken uit de fietsenmarkt. Stella wil nu marktleider worden in Europa. Voor het waarmaken van de ambitieuze groeistrategie zijn er diverse vacante sleutelposities in de organisatie, voor ondernemende, resultaatgerichte (r)e-tail professionals.

Over Stella

In 2011 bouwen twee jonge ondernemers de eerste Stella e-bike in een schuurtje in hun achtertuin. Zeven jaar later zijn ze marktleider in Nederland. Het succes van Stella schuilt achter hun direct-to-consumer propositie: verkoop geschiedt exclusief via eigen kanalen, zonder middle-man en daarmee tegen een lagere prijs en met een betere klantbeleving dan bij de concurrent.

Samen met investeringspartner DM Equity Partners zet Stella haar eerste stappen op de Europese markt. Naast de internationale uitbreiding zet Stella sterk in op verdere professionalisering en innovatie. Maar ook op het gebied van service blijft het bedrijf innoveren.

Op dit moment werken er 400 professionals vanuit 38 vestigingen en het hoofdkantoor dagelijks aan de groei van Stella. Door de platte organisatiestructuur is het bedrijf wendbaar en worden goede ideeën snel gevalideerd en gerealiseerd. Alles binnen Stella staat in het teken van innovatie, professionaliseren en groei.

Vacature: Service Manager

Service is een van de belangrijkste factoren waarop Stella zich onderscheidt in de markt. Door de hoge aanschafwaarde en de technische aard van de fiets nemen veel consumenten de tijd om te onderzoeken welke voor hen het meest geschikt is. Stella biedt consumenten daarom proactief ondersteuning in het aankoopproces – en daarna.

De Service Manager ontwikkelt een strategie om de optimale service van Stella te waarborgen en ontwikkelen. Hij/zij optimaliseert bestaande processen en ontwikkelt rapportagevormen om op basis van data te sturen op verbetering. Daarbij zorgt de Service Manager dat vragen van (potentiële) klanten zo goed mogelijk worden beantwoord en creëert hij/zij een goede balans tussen service en efficiëntie.

De Service Manager rapporteert direct aan de directie, schakelt veelvuldig met interne stakeholders en stuurt voor de uitvoer een team van 50 FTE aan.

Kandidaatprofiel

Ervaring
 • Minimaal acht jaar relevante ervaring in een technische/servicegerichte rol, waarvan minimaal vijf jaar als leidinggevende
 • Minimaal HBO opgeleid
 • Ervaring met het inrichten van data-driven rapportagesystemen
 • Ervaring binnen een (internationale) start- of scale-up is een pre
Persoonlijkheid
 • Resultaatgericht
 • Proactief en oplossingsgericht
 • Analytisch en creatief
 • Sterke stakeholdermanager en motivator

Stella werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem voor meer informatie contact op met Vivian Linker via vivian@topofminds.com.

Contact

Vivian Linker Solliciteer
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.