Mute video

Mute video

Unmute video

Mute video

Senior Talent Acquisition Partner

Senior Talent Acquisition Partner

  • HR
  • Financial Services
  • Amsterdam
  • Vanaf 7 jaar werkervaring
  • 3133 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Knab werkgeverspagina voor andere vacatures

Kandidaatprofiel*

  • Vanaf zeven jaar ervaring
  • Met recruitment op senior-, management- en directieniveau
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse arbeidsmarkt
  • Stakeholdermanager

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download volledig profiel

Zo’n vierhonderdduizend zzp’ers ervaren dagelijks hoe Knab voor hen het verschil maakt. De online bank groeit hard, net als het aantal medewerkers. De Senior Talent Acquisition Partner heeft een portefeuille met posities in verschillende domeinen – van (middle) management tot directieniveau – en leidt als rechterhand van de HR Director Nancy Hoogland vacatures binnen dat portfolio van A tot Z in goede banen..

Over Knab

In 2012 werd Knab opgericht vanuit de overtuiging dat het in de financiële wereld anders moest: de oprichters vonden dat die wereld niet alleen om producten en regels mocht draaien, maar dat de klant centraal moest staan. Die overtuiging vormt de basis van de bedrijfsvoering en –cultuur van Knab, waarbij innovatie, ondernemerschap, menselijke en transparante dienstverlening sleutelwoorden zijn.

De focus op klantgerichtheid waarmee Knab ruim tien jaar geleden begon, voert nog steeds de boventoon. De bank richt zich op zzp’ers en kleine ondernemers die het door middel van slimme, innovatieve bankproducten en praktische informatie helpt hun financiën eenvoudig en goed te regelen. Begin dit jaar werd de lending-tak gelanceerd, later dit jaar komen er ook hypotheekproducten bij. Knab wil volop blijven groeien, zonder ook maar een moment de focus op haar klanten te verliezen.

A.s.r. als nieuwe moederbedrijf
Voorheen was Knab onderdeel van Aegon, maar sinds de overname van Aegon door a.s.r. is dat bedrijf officieel eigenaar. Dat heeft uiteraard impact op het bedrijf, maar niet op de HR-organisatie. De steun en slagkracht van zo’n groot moederbedrijf bieden vooral kansen voor een nóg steilere leercurve en mooie doorgroeimogelijkheden.

Vacature: Senior Talent Acquisition Partner

In een organisatie die zo snel groeit als Knab, is altijd behoefte aan nieuw talent. De Senior Talent Acquisition Partner werkt samen met hiring managers van diverse teams om hun wervingsbehoefte te doorgronden, zodat vacatures snel en efficiënt ingevuld worden en de juiste kandidaat altijd op de juiste plek terechtkomt. De Senior Talent Acquisition Partner neemt ownership voor het volledige wervingsproces en zorgt voor een best-in-class ervaring voor zowel managers als kandidaten. Daarvoor grijpt zij/hij terug op haar/zijn kennis van de verschillende value streams binnen de bank, zoals finance, (credit) risk en compliance. Die knowhow, ervaring en het adaptieve, nieuwsgierige brein van de Senior Talent Acquisition Partner stellen haar/hem in staat de juiste vragen te stellen om de context van elke rol te begrijpen.

De Senior Talent Acquisition Partner maakt onderdeel uit van het HR-team (8 fte), dat onder leiding staat van Nancy Hoogland, HR Director. Binnen dit team zijn vier mensen verantwoordelijk voor recruitment, waarvan de Senior Talent Acquisition Partner als Nancy’s directe rechterhand de meest senior rol heeft. Zij/hij zet de strategische lijnen uit, zorgt voor een goedgevulde pijplijn, verzorgt de maandelijkse rapportages, doet een aanzet tot data-driven werken in te voeren en leidt de meetings met het recruitmentteam. De Senior Talent Acquisition Partner is communicatief en organisatorisch heel sterk en weet hoe zij/hij (jongere) teamleden het best kan challengen, motiveren en inspireren. Naast de verantwoordelijkheid voor de uitgebreide portefeuille is er ook volop ruimte om HR-projecten te initiëren, zoals het opzetten van een traineeship. Initiatief wordt binnen deze rol en de hele organisatie enorm aangemoedigd.

“HR is binnen Knab zichtbaarder dan ooit. Het team is de laatste tijd flink gegroeid en heeft steeds meer een strategische rol ingenomen. Als Senior Recruiter neem je het voortouw in het optimaal inrichten en verstevigen van het recruitmentteam en daarmee van de hele organisatie.” – Nancy Hoogland, HR Manager

De rol is een kans voor een ambitieuze recruiter met ervaring met de verschillende functies en domeinen van een financiële instelling. Een resultaatgedreven en flexibele professional die graag in een ondernemende omgeving werkt, zal zich bij Knab erg thuis voelen. Gezien het grote aantal internationale medewerkers, is de voertaal Engels. Knab is een organisatie met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit, evenals voor het sociale element. Het maakt Knab een diverse, dynamische en uitdagende werkomgeving waar mensen heel graag werken.

 

Interesse?

Knab werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Emma de Wit via emma.dewit@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Emma de Wit Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.