Senior Retail Consultant

Senior Retail Consultant

 • Consulting
 • Utrecht
 • Vanaf 4 jaar werkervaring
 • 1696 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Contakt Consulting werkgeverspagina voor andere vacatures

Kandidaatprofiel*

 • Vanaf 4 jaar ervaring
 • In projectmanagement, agile/scrum-rollen en/of consultancy
 • Binnen retail
 • Relatiebouwer
 • Ondernemend
 • Affiniteit met IT

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwen pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, en mannen al bij 60%. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download volledig profiel

Met een kernteam van 13 vaste medewerkers en een netwerk van 700 zelfstandige professionals lost Contakt Consulting digitale vraagstukken van toonaangevende retailmerken op. De Senior Retail Consultant buigt zich over dit soort uitdagende opdrachten, maar zet zich ook in om het groeiende netwerk van zelfstandige professionals door te ontwikkelen.

Over Contakt Consulting

Contakt Consulting gaat alleen voor het beste resultaat: business- en IT-oplossingen op maat waarmee de klant echt geholpen is. Retail is een van de focusgebieden. Ook bedient de organisatie klanten in onder meer bouw & techniek, energie, industrie en transport & logistiek.

Contakt Consulting bestaat ruim twintig jaar. In de afgelopen twee decennia maakte de organisatie verschillende ontwikkelingen door. Een daarvan was de keuze om naast een kernteam van eigen consultants ook gebruik te maken van een omvangrijk, zelf opgebouwd netwerk van zelfstandige professionals (zp’ers). Dat geeft Contakt Consulting niet alleen meer flexibiliteit, maar biedt ook de uitgelezen mogelijkheid om voor elke opdracht voor elke klant precies de juiste vrouw of man in te zetten. Met ruim 700 zorgvuldig geselecteerde consultants zit het schaap met de vijf, zeven of twaalf poten er vrijwel altijd tussen.

Zelfstandige collega’s
De zelfstandige professionals uit het netwerk worden als directe collega’s gezien. Daarmee onderscheidt Contakt Consulting zich nadrukkelijk van detacheerders. Door middel van werkgroepen, rondetafelsessies en andere bijeenkomsten onderhoudt het kernteam van Contakt Consulting een nauwe relatie met de zp’ers, en stimuleert het proactief de onderlinge verbondenheid en samenwerking. Kennis, ervaringen en best practices delen zijn daar een essentieel onderdeel van.

Samen met de zp’ers worden proposities en nieuwe initiatieven als start-ups in de markt gezet. Met altijd die ene stip op de horizon: vooruitbrengen door verbinden en zorgen dat Contakt Consulting haar klanten optimaal bedient, ontzorgt en écht meerwaarde voor ze realiseert. De afgelopen jaren stond Contakt Consulting klanten als Rituals, Hunkemöller, ANWB Retail, Body&Fit, Scotch & Soda, Coop, Dirk, DekaMarkt, Hessing en Vomar bij in verschillende innovatie- en digitaliseringsvraagstukken.

Vacature: Senior Retail Consultant

De Senior Retail Consultant wordt onderdeel van het vaste kernteam van Contakt Consulting, dat deels bij de klant, deels remote en vanuit het hoofdkantoor in Utrecht werkt. Naast het uitvoeren van opdrachten bij klanten, zet zij/hij zich ook in om Contakt Consulting als organisatie verder te brengen en het groeiende netwerk van zp’ers te faciliteren en te versterken.

Opdrachten variëren in expertisegebied, omvang en tijdsduur, maar zijn steevast bij interessante klanten. Met deze klanten onderhoudt de Senior Retail Consultant nauw contact. De Senior Retail Consultant kan vanuit goed begrip van de retailwereld de juiste vragen stellen en snapt daardoor als geen ander waar klanten behoefte aan hebben.

Consultants werken zoveel mogelijk in teamverband, zodat maximaal gebruik gemaakt wordt van de schat aan ervaring en expertise die Contakt Consulting en haar netwerk in huis hebben. Peers trekken veel met elkaar op en sparren regelmatig over leermomenten en ervaringen.

Persoonlijke ontwikkeling
Binnen Contakt Consulting is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers. De Senior Retail Consultant krijgt een ruim budget voor trainingen en opleidingen. Daarnaast zijn er binnen het kernteam meerdere coaches die de Senior Retail Consultant begeleiden.

“Als Senior Retail Consultant werk je zowel aan uitdagende opdrachten bij mooie klanten, als aan de ontwikkeling en versteviging van Contakt Consulting als organisatie. Die veelzijdigheid maakt deze rol extra interessant en bijzonder.” – Ronald van Putten, Directeur

De ideale kandidaat is een ondernemende professional met ervaring in de retail en met projecten op het snijvlak van business en IT. Idealiter heeft zij/hij al eerder projecten gedaan waarbij een ICT- en digitaliseringsstrategie is uitgedacht of geïmplementeerd. Een klantgerichte, commerciële mindset is een must, net als uitstekende communicatieve vaardigheden. In de familiaire, warme omgeving die Contakt Consulting is, mag een sociaal karakter niet ontbreken.

 

Interesse?

Contakt Consulting werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Vivian den Dekker via vivian.dendekker@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Vivian den Dekker Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.