Contakt Consulting Contakt Consulting

Contakt Consulting

Over Contact Consulting
Contakt Consulting heeft een glashelder doel: klanten op alle mogelijke manieren helpen hun business doelstellingen te vertalen naar goede IT-oplossingen. Een van de focusgebieden van Contakt Consulting is retail. Daarnaast bedient de organisatie ook klanten in onder meer bouw & techniek, industrie en transport & logistiek.

In de ruim twintig jaar dat Contakt Consulting bestaat, maakte de organisatie verschillende ontwikkelingen door. Een daarvan was de keuze om naast een kernteam van eigen consultants, vooral gebruik te maken van haar omvangrijke netwerk van zelfstandige consultants dat Contakt Consulting in de loop der tijd opbouwde. Dat gaf de organisatie niet alleen meer flexibiliteit, maar ook de uitgelezen mogelijkheid om voor elke opdracht voor elke klant precies de juiste vrouw of man in te zetten. Met ruim 700 ‘handpicked’ professionals die stuk voor stuk uitblinken in kennis en kunde, zit het schaap met de vijf, zeven of zelfs twaalf poten er vrijwel altijd tussen.

Zelfstandige collega’s
Een detacheerder is Contakt Consulting pertinent niet: deze 700 zelfstandige professionals uit het netwerk worden als directe collega’s gezien. Door middel van werkgroepen, rondetafelsessies en andere bijeenkomsten onderhoudt het team (10 fte) van Contakt Consulting een nauwe relatie met de zp’ers, en stimuleert het proactief onderlinge verbondenheid en samenwerking. Kennis, ervaringen en best practices delen zijn daar een onlosmakelijk onderdeel van.

Samen met de zp’ers worden proposities en nieuwe initiatieven als start-ups in de markt gezet. Met altijd die ene stip op de horizon: ervoor zorgen dat Contakt Consulting haar klanten optimaal bedient, ontzorgt en écht meerwaarde voor ze realiseert. De slogan van Contakt Consulting luidt niet voor niets:  ’vooruitbrengen door verbinden.’

Contakt Consulting is volop in beweging. Het aantal klanten en opdrachten groeit in rap tempo. De aanhoudende groei vraagt om uitbreiding van het eigen team, en om strategische vergezichten om de organisatie naar de volgende fase te loodsen. Door gedreven talent aan te trekken verzekert Contakt Consulting zich van een innovatieve, toekomstbestendige strategie. Deze new hires denken proactief mee over de (toekomstige) koers van de organisatie. De mogelijkheid bestaat dat zij op den duur het stokje van de oorspronkelijke eigenaren overnemen.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.