Senior Project Lead

Senior Project Lead

 • Operations
 • Energy
 • Rotterdam
 • Gepubliceerd op: 21 februari 2024
 • Vanaf 8 jaar werkervaring
 • 1610 views

Kandidaatprofiel*

 • Ten minste 8+ jaar werkervaring met project- of tendermanagement
 • Ervaring met de sector infrastructuur/bouw
 • Kan sterke klantrelaties opbouwen
 • Verantwoordelijk voor projectresultaat
 • Met een WO-opleiding

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download volledig profiel

Direct solliciteren

Count & Cooper is een project- en tendermanagementbureau gespecialiseerd in Integrated Project Delivery. Het bedrijf wil verder groeien in de sectoren bouw, infrastructuur en energietransitie. Om dit te bereiken gaat de Senior Project Lead tenders winnen en complexe projecten uitvoeren.

Over Count & Cooper

De uitdagingen in de infrastructurele bouw zijn het aanleggen van kabels en leidingen, het realiseren van mobiliteitsoplossingen en het bieden van bescherming tegen het opkomende water. Deze taken nemen steeds meer toe in omvang, technische complexiteit en het aantal betrokken stakeholders. Daarom moeten de samenwerkingen die worden aangegaan om deze infrastructuren te realiseren aan hoge eisen voldoen.

In de afgelopen tien jaar is Count & Cooper gegroeid in zowel omvang als reputatie en staat inmiddels bekend als expert in ‘Integrated Project Delivery’. Het bedrijf speelt een belangrijke rol als managementpartner bij spraakmakende Nederlandse bouwprojecten met een positieve impact op de samenleving.

Count & Cooper staat voor ‘Building New Ways; projecten ánders doen, om zo de kans op succes te vergroten.’ Het bedrijf heeft de blik op de toekomst gericht en zoekt continu naar mogelijkheden om een positieve impact op de maatschappij te creëren. Zo werkt Count & Cooper mee aan de moderniseringsopgave van onze steden en aan de bescherming van het vasteland tegen de stijgende waterspiegel. De energietransitie past in dit rijtje; deze sector moet in 2025 25% van de totale bedrijfsomzet uitmaken.

Denk aan de verbreding van de A9-snelweg voor een betere doorstroming en daarmee betere bereikbaarheid van de noordelijke Randstad. Of aan de bouw van De Entree (de nieuwe onderwaterfietsenstalling van Amsterdam Centraal), het vervangen van kademuren in de grachten om Amsterdam toekomstbestendiger te maken, of aan de verbreding van het Twentekanaal bij Almelo waarmee een nieuwe duurzame verbinding met het achterland ontstaat.

Integrated Project Delivery realiseert Count & Cooper met zijn specialisatie op het gebied van projectmanagement, high performing teams, contractmanagement en projectbeheersing. De teams van Count & Cooper verbinden technische specialisten en klanten om samen succesvol te kunnen zijn. Ondersteund door digitale technologie ontstaat zicht op het presteren en wordt ‘best for project’ besloten.

Vacature: Senior Project Lead

Count & Cooper wil zich als specialist in geïntegreerde projectoplevering snel verder ontwikkelen en een grote impact hebben op de samenleving en de globale energietransitie. De Senior Project Lead gaat een belangrijke rol spelen in de groeistrategie van het bedrijf door het winnen en uitvoeren van spannende projecten.

Het succesvol realiseren van impactvolle projecten begint bij het winnen van tenders. Als ervaren tendermanager is de Senior Project Lead eindverantwoordelijke voor uitdagende en omvangrijke projecten. Tevens stuurt zij/hij/hen het projectteam aan dat uit verschillende specialismen bestaat. Als teamleider inspireert en motiveert de Senior Project Lead  collega’s door individuele aandacht en oog voor de dagelijkse interactie. Zij/hij/hen waardeert open communicatie en authenticiteit en draagt bij aan een positieve werkomgeving.

Tijdens het tenderproces en de uitvoering van de projecten vormt de Senior Project Lead de brug tussen de opdrachtgever, de technische partners en het eigen team. Hiervoor zijn sterke communicatievaardigheden en het kunnen werken onder grote tijdsdruk van belang. De Senior Project Lead beschikt daarnaast over uitmuntende projectmanagement vaardigheden, werkt klantgericht en is zich bewust van de verschillende belangen van betrokken stakeholders.

De Senior Project Lead is voortvarend, energievol en werkt vanuit een breder perspectief. waardoor duidelijk is wanneer bijgestuurd moet worden  om veranderopgaven tijdens projecten succesvol uit te voeren. Door een gestructureerde manier van werken kan de Senior Project Lead gemakkelijk prioriteiten stellen en strakke deadlines halen.

Count & Cooper staat voor een gezellige werkcultuur met een divers team van professionals in een gloednieuw, modern kantoor in Rotterdam. Er is een flexibele werkomgeving met de mogelijkheid om deels thuis te werken. Binnen het bedrijf is er veel aandacht voor training op het gebied van zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling. Het vieren van successen wordt gestimuleerd om verbinding te creëren binnen het team. Er is ruimte om een eigen pad te kiezen. Out-of-the-box-denken wordt beloond.

“De Senior Project Lead moet snel kunnen schakelen, creatieve oplossingen bedenken en een team succesvol leiden bij het uitvoeren van complexe projecten. Het is een spannende rol met veel verantwoordelijkheid en de kans om een grote impact te maken op de groei van ons bedrijf en de dagelijkse samenleving.” – Dennis Kuiper, Partner & Co-Owner

Dit is een multidisciplinaire en uitdagende functie voor een kandidaat met ervaring als manager van complexe projecten. Senior Project Lead is een dynamische functie met veel mogelijkheden om te leren en te ontwikkelen, waarvan de resultaten in het dagelijks leven terug te zien zijn.

Interesse?

Count & Cooper werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Catherine Visch via catherine.visch@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Catherine Visch Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Solliciteer op deze functie

Senior Project Lead

 • Vul je gegevens in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen

 • Hidden
 • Deel je CV en optioneel LinkedIn URL
 • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.