Count & Cooper Count & Cooper

Count & Cooper

Over Count & Cooper

In de bouw- en infrastructuursector worden projecten steeds groter en complexer. Ook zijn er meerdere disciplines nodig om één bouwproject te kunnen realiseren. Deze ontwikkelingen stellen hoge eisen aan de samenwerking tussen partijen en hoe zij het project samen effectief en efficiënt invullen.

In de afgelopen tien jaar is Count & Cooper gegroeid in zowel omvang als reputatie, en het staat inmiddels bekend als de expert in ‘integrated project delivery’. Het bedrijf speelt een belangrijke rol als onafhankelijke consortiumpartner bij de spannendste bouwprojecten van Nederland die een positieve impact hebben op onze samenleving. Denk aan de verbreding van de A9-snelweg voor een betere doorstroming en daarmee betere bereikbaarheid van de noordelijke Randstad, of en De Entree (de nieuwe fietsenkelder onder Amsterdam Centraal).

Count & Cooper is gek op innovatie en leeft volgens het motto: “hoe ingewikkelder, hoe leuker”, om een creatieve oplossing te bedenken en uit te voeren. Het bedrijf creëert de noodzakelijke verbinding tussen mensen, disciplines en bedrijven om dit soort megabouwprojecten te kunnen realiseren. Ondersteund door digitale technologie leveren de teams van Count & Cooper een cruciale bijdrage aan tenderprocessen van investeerders en overheden en het uitvoeren van complexe projecten.

Count & Cooper heeft de blik op de toekomst gericht en zoekt continu naar mogelijkheden om een positieve impact te maken op de maatschappij. In de strategie van 2021 is een start gemaakt met het aantrekken van duurzame projecten, passend binnen de UN sustainability goals. Zo werkt Count & Cooper bijvoorbeeld aan het bouwen van moderne steden, beschermen van het vasteland tegen de stijgende waterspiegel en hulp bij de energietransitie.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.