Senior Manager Digital Transformation

Senior Manager Digital Transformation

  • Consulting
  • Amsterdam
  • Vanaf 10 jaar werkervaring
  • 3900 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de ITDS werkgeverspagina voor andere vacatures

Kandidaatprofiel

  • Minimaal 10 jaar consultancy-ervaring in de financiële sector
  • Affiniteit met innovatie en technologie in de financiële sector
  • Agile Projectmanagement en PRINCE2
  • IPMA-certificering is een pre

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwen pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, en mannen al bij 60%. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download volledig profiel

ITDS is dé consultancy gespecialiseerd in de financiële dienstverlening. De Senior Manager Digital Transformation krijgt de unieke mogelijkheid om niet alleen de klant te helpen aan impactvolle digitale transformaties, maar ook mee te werken aan ITDS’ nieuwe digitale proposities.

Over ITDS

Het is 1998 wanneer Esther Lens en Arjen de Boer hun banen bij IG&H inruilen voor een eigen bedrijf: ITDS. Hun doel om hun netwerk in met name de verzekeringswereld en IT te activeren, bleek een ware revenue accelerator. Al snel wist ITDS ook nationale en internationale banken en pensioenfondsen aan zich te binden, denk hierbij aan grote namen als ABN AMRO, Credit Suisse, BNP Parisbas, en Goldman Sachs.

Inmiddels is het bedrijf 22 jaar verder, heeft het ruim 320 Nederlandse en Poolse werknemers en zit het als zelfstandig onderdeel van de Redmore Group midden in een grote transitie. Waar ITDS voorheen namelijk werkte vanuit het detacheringsmodel, wil de organisatie sinds enkel jaren haar enorme hoeveelheid kennis en ervaring op het gebied van financial services, technologie, wetgeving en digital marketing gerichter aanbieden. Dit houdt in dat ITDS haar dienstverlening uitbreidt om zich als een volwaardig consultancybureau te positioneren.

‘Niet volgen, maar voorop durven lopen: daar gaat het om.’ – Esther Lens, Directeur

ITDS’ transitie richting een propositie- en oplossingsgedreven praktijk maakt van het bedrijf een serieuze challenger voor de Big Four-consultancy’s. Maar om deze positie te verstevigen is een extra dosis ‘consultingkracht’ noodzakelijk. Het nieuwe organisatiemodel bestaat uit verschillende business lines, waaronder de dertig man tellende business line ‘Digital Transformation’. In dit team is nu een plek vrij voor een Senior Manager Digital Transformation, iemand die net als ITDS kansen pakt én meteen doorpakt.

Vacature: Senior Manager Digital Transformation

De Senior Manager Digital Transformation is eindverantwoordelijk voor de digitaliseringsvraagstukken van nationale en internationale financiële dienstverleners. Als betrouwbare kennispartner weet zij/hij iedere digitale transformatie samen met haar/zijn projectteam tot een groot succes te maken.

De Senior Manager Digital Transformation heeft een duidelijke visie op digital first en ervaring met het in de markt zetten van nieuwe concepten als Vitality, Lemonade en Drive like a Girl. Zij/hij denkt vanuit de (digitale) propositie, is gewend om te werken met strategische planningen en implementeert samen met haar/zijn projectteam oplossingen om disruptie bij klanten te versnellen. Zo brengt zij/hij bijvoorbeeld de digitalisering van businessmodellen bij banken, verzekeraars of pensioenfondsen in kaart en optimaliseert deze.

De business line ‘Digital Transformation’ is nog volop in ontwikkeling en dat maakt deze rol juist extra interessant. De Senior Manager Digital Transformation komt namelijk niet in een gespreid bedje terecht, maar mag juist zelf gaan ondernemen. Zij/hij werkt actief mee aan de ontwikkeling van ITDS’ nieuwe propositie. De ideale kandidaat neemt dus makkelijk het voortouw en is gemotiveerd om samen met ITDS een stevige consultancypraktijk neer te zetten.

“Onze ambitie is groot. In de financiële markt willen we een leidende rol spelen op het gebied van digitalisering. Door met oplossingen te komen voor onze klanten en door samen te werken met FinTechs en IT-partijen. De doelstelling binnen de business line ‘Digital Transformation’ dit jaar is ‘Double digit growth’, zelfs anno Covid-19.” – Danielle Clemens, Senior Manager Digital Transformation

Waar ITDS zich qua werkzaamheden in het vaarwater van de Big Four bevindt, is de bedrijfscultuur heel anders. De lijnen bij ITDS zijn zeer kort en besluiten worden vaak binnen één dag genomen. De Senior Manager Digital Transformation voelt zich dus prettig in een ambitieuze en wendbare organisatie waarin ondernemen centraal staat. Zij/hij verkoopt ideeën op alle levels, slaat makkelijk bruggen en deelt graag kennis met zowel ITDS als de klant.

And last but not least: naast hard werken, moet er ook hard gelachen worden. Iedere vrijdag staat de borrel (al dan niet digitaal) in het Amsterdamse hoofdkantoor klaar en kan de Senior Manager Digital Transformation (als de pandemie ten einde is) rekenen op meerdere bedrijfsuitjes per jaar.

 

Interesse? 

ITDS werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds. 
Neem contact op met Catherine Visch via catherinevisch@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Catherine Visch Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.