ITDS

ITDS

Het is 1998 wanneer Esther Lens en Arjen de Boer hun banen bij IG&H inruilen voor een eigen bedrijf: ITDS. Hun doel om hun netwerk in met name de verzekeringswereld en IT te activeren, bleek een ware revenue accelerator. Al snel wist ITDS ook nationale en internationale banken en pensioenfondsen aan zich te binden, denk hierbij aan grote namen als ABN AMRO, Credit Suisse, BNP Parisbas, en Goldman Sachs.

Inmiddels is het bedrijf 22 jaar verder, heeft het ruim 320 Nederlandse en Poolse werknemers en zit het als zelfstandig onderdeel van de Redmore Group midden in een grote transitie. Waar ITDS voorheen namelijk werkte vanuit het detacheringsmodel, wil de organisatie sinds enkel jaren haar enorme hoeveelheid kennis en ervaring op het gebied van financial services, technologie, wetgeving en digital marketing gerichter aanbieden. Dit houdt in dat ITDS haar dienstverlening uitbreidt om zich als een volwaardig consultancybureau te positioneren.

 

ITDS’ transitie richting een propositie- en oplossingsgedreven praktijk maakt van het bedrijf een serieuze challenger voor de Big Four-consultancy’s. Maar om deze positie te verstevigen is een extra dosis ‘consultingkracht’ noodzakelijk. Het nieuwe organisatiemodel bestaat uit verschillende business lines, waaronder de dertig man tellende business line ‘Digital Transformation’. In dit team is nu een plek vrij voor een Senior Manager Digital Transformation, iemand die net als ITDS kansen pakt én meteen doorpakt.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.