Senior Brand Manager Capsules

Senior Brand Manager Capsules

  • Utrecht
  • 618 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de JACOBS DOUWE EGBERTS werkgeverspagina voor andere vacatures

Senior Brand Manager Capsules

Bij de krant om ‘s ochtends lekker wakker te worden, de extra kick vlak voor een belangrijke meeting of gezellig op een terras in de zon – de koffie van JACOBS DOUWE EGBERTS voegt iedere dag aroma toe aan het leven van miljoenen mensen. De Senior Brand Manager laat nog meer mensen genieten door de capsules-categorie te veroveren met het merk L’OR.

De capsules categorie

JDE is marktleider voor koffie in Nederland: bij filterkoffie denkt iedereen aan Douwe Egberts en bij pads aan Senseo. Een van de hardst groeiende categorieën is capsules – de categorie bij uitstek waar JDE marktaandeel kan winnen. Nederlanders drinken gemiddeld drie kopjes koffie per dag en variëren steeds meer tussen verschillende smaken, soorten en zetmethodes. De transformatie van routine naar destination categorie zorgt voor een zichtbare stijging in de verkoop van zowel koffiebonen als single-serve capsules.

Werkwijze

De Marketing afdeling streeft naar één doel: dat shoppers het vanzelfsprekend vinden om voor de merken van JDE te kiezen. Om dat te bereiken wordt een continue above-the-line strategie gevoerd. Dit betekent dat merken zich door meerdere categorieën moeten bewegen. Neem bijvoorbeeld Douwe Egberts, verkrijgbaar als filterkoffie én capsules. De Senior Brand Manager Capsules rapporteert aan de Marketing Manager Single Serve Kay Baas-Schreuder, die ook P&L verantwoordelijk is voor het merk L’OR.

Kandidaatprofiel

De fact-based aanpak van het nieuwe JDE vereist sterk analytisch, cijfermatig en conceptueel vermogen. Kandidaten staan stevig in hun schoenen en hebben minimaal zes jaar marketingervaring binnen FMCG, veel energie en daadkracht.

Contact

Senior Brand Manager Capsules Solliciteer
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.