(Senior) Associate

(Senior) Associate

  • Legal
  • Amsterdam
  • Vanaf 4 jaar werkervaring
  • 452 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Vriman werkgeverspagina voor andere vacatures

Kandidaatprofiel*

  • Vanaf vier jaar ervaring
  • Achtergrond in de advocatuur
  • Deskundigheid op het gebied van fusies en overnames
  • Teamplayer
  • Gedreven

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download volledig profiel

Vriman M&A Lawyers is een boutique advocatenkantoor aan de Amsterdamse Zuidas dat gespecialiseerd is in fusies en overnames. Vriman kenmerkt zich door een verfrissende blik op de advocatuur. Dit kantoor doet alles net even anders; dat zie je, dat hoor je, dat voel je. Vriman biedt een ambitieuze (Senior) Associate een steile groeicurve binnen de M&A praktijk – zowel op het inhoudelijke vlak, als in persoonlijke ontwikkeling.

Over Vriman

Vriman levert topkwaliteit en is leidend in de sector. Vriman gelooft dat advisering alleen succesvol kan zijn door volledige commitment en duidelijk leiderschap. Pragmatisch en met een glimlach. Dat vergt kennis, ervaring en verantwoordelijkheidsgevoel. Dat is waar Vriman voor staat.

Vriman maakt ‘werken in de advocatuur’ nét even anders. Vriman onderscheidt zich door een platte organisatie, een grote verantwoordelijkheid voor alle medewerkers en een houding waarbij men zichzelf niet te serieus neemt – van associate tot partner. Dit heeft een positieve invloed op de klanttevredenheid en de betrokkenheid van medewerkers.

Anders dan anders? Ja, zeker. Maar de resultaten mogen er zijn. Sinds de oprichting van het kantoor, zeven jaar geleden, is Vriman niet meer weg te denken uit de top van de M&A-markt. Het kantoor telt momenteel veertien advocaten. Zij hebben een indrukwekkend trackrecord weten op te bouwen en adviseren jaarlijks bij meer dan 50 transacties in binnen- en buitenland, variërend van 1 miljoen tot 9 miljard euro. De voornaamste opdrachtgevers zijn private equity, grote corporates, management en founders. Vriman maakt graag het verschil door betrokken, commerciële en proactieve advisering. In elke deal bevindt het team van Vriman zich in een impactvolle positie om juridisch de meest uitdagende vraagstukken op te lossen.

In lijn met de sterk op (top)sport geïnspireerde organisatiecultuur, is er binnen Vriman continu focus op ‘de beste zijn’ – binnen een ontspannen en vriendschappelijke sfeer. De onderlinge band wordt versterkt tijdens reguliere informele kantoordiners, borrels, teambuildingbijeenkomsten en een jaarlijkse skitrip. Op gezette tijden vraagt het partnerteam feedback aan de rest van de organisatie. Tegelijkertijd worden alle medewerkers gestimuleerd om zichzélf proactief in te zetten voor verbeteringen in de organisatie. Binnen het kantoor is er ruimte om werkzaamheden en werktijden flexibel in te richten. Door de aanhoudende vraag naar de dienstverlening van Vriman, is er ruimte in het team voor nieuwe (Senior) Associates.

“Mijn overstap naar Vriman werd ingegeven door de mogelijkheden om persoonlijk te groeien en om grote impact te hebben binnen dit kantoor. En die belofte is de waarheid:  ik ben geen radertje in een complex geheel en leer nog elke dag. En elke dag merk ik hoe ik, met ons team, een groot verschil kan maken in iedere deal.” – Pieter-Bas den Brave, Senior Associate

Vacature: (Senior) Associate

Allround verantwoordelijkheid vanaf dag één. Dat is de kern van de rol als (Senior) Associate bij Vriman. De ambitieuze (Senior) Associate werkt aan transacties in de top van de markt voor diverse klanten in verschillende sectoren. De (Senior) Associate krijgt de verantwoordelijkheid die hij of zij aankan en vervult een belangrijke rol om de best mogelijke deal voor de cliënt uit te onderhandelen.

Of het nu gaat om de voorbereiding van een uitdagende pitch, de activiteiten als primaire aanspreekpunt voor de cliënt of om de onderhandeling van een deal, de (Senior) Associate is betrokken bij elke stap in het proces. Dat vraagt natuurlijk het nodige van haar/hem: de (Senior) Associate heeft sterke communicatieve vaardigheden, is gedreven en is gericht op samenwerking. Bovendien is de (Senior) Associate commercieel ingesteld en houdt zij/hij ervan om steeds in een uitdagende setting nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Elke dag is een dag om iets te leren.

“Onze teamfocus maakt onze manier van werken uniek. Binnen ons kantoor staat elke Associate, van junior tot senior, in de frontlinie om onze klanten te bedienen. Mijn persoonlijke doel: iedere (Senior) Associate de best mogelijke M&A-advocaat te laten worden. Op die manier bereiken wij het optimale resultaat voor onze klant.” – Marius Ankum, Partner

Elk klantteam bestaat, naast een Associate, uit een Senior Associate en een Partner – deze laatste twee zijn betrokken bij iedere stap in het leerpad van de Associate. Vriman is bij uitstek een omgeving om veel deals mee te maken vanuit een leading rol in het proces en op die manier een schat aan ervaring op te doen. Voor een bevlogen en ondernemende advocaat biedt Vriman een inspirerende omgeving met veel kansen om de toekomst van het kantoor naar eigen hand te zetten.

 

Interesse?

Vriman werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Martine Francken via martine.francken@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Martine Francken Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.