Vriman Vriman

Vriman

Vriman levert topkwaliteit en is leidend in de sector. Vriman gelooft dat advisering alleen succesvol kan zijn door volledige commitment en duidelijk leiderschap. Pragmatisch en met een glimlach. Dat vergt kennis, ervaring en verantwoordelijkheid. Dat is waar Vriman voor staat.

Vriman maakt ‘werken in de advocatuur’ nét even anders. Vriman onderscheidt zich door een platte organisatie, een grote verantwoordelijkheid voor alle medewerkers en een houding waarbij men zichzelf niet te serieus neemt – van associate tot partner. Dit heeft een positieve invloed op de klanttevredenheid en betrokkenheid van medewerkers.

Anders dan anders? Ja, zeker. Maar de resultaten mogen er zijn. Sinds de oprichting van het kantoor, zeven jaar geleden, is Vriman niet meer weg te denken uit de top van de M&A markt. Het kantoor telt momenteel veertien advocaten. Zij hebben inmiddels een indrukwekkend trackrecord weten op te bouwen en adviseren jaarlijks bij meer dan 50 transacties in binnen- en buitenland, variërend van 1 miljoen euro tot 9 miljard euro. De voornaamste opdrachtgevers zijn private equity, grote corporates, management en founders. Vriman maakt graag het verschil door betrokkenheid, commerciële- en proactieve advisering. In elke deal bevindt het team van Vriman zich in een impactvolle positie om juridisch de meest uitdagende vraagstukken op te lossen.

In lijn met de sterk op (top)sport geïnspireerde organisatiecultuur, is er binnen Vriman continu focus op ‘de beste zijn’ – binnen een ontspannen en vriendschappelijke sfeer. De onderlinge band wordt versterkt tijdens reguliere informele kantoordiners, borrels, teambuilding bijeenkomsten en een jaarlijkse skitrip. Op gezette tijden vraagt het partnerteam feedback aan de rest van de organisatie en alle medewerkers worden gestimuleerd om zich zélf proactief in te zetten voor verbeteringen in de organisatie. Binnen het kantoor is er ruimte om werkzaamheden en werktijden flexibel in te richten. Door de aanhoudende vraag naar de dienstverlening van Vriman, is er ruimte in het team voor nieuwe (Senior) Associates.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.