Roland Berger Roland Berger

Roland Berger

Over Roland Berger

Wie kijkt naar de wereldwijde top van internationale adviesbureaus, ziet direct dat er één partij opvalt: Roland Berger is het enige kantoor met een Europese achtergrond. Dat uit zich op verschillende manieren, bijvoorbeeld in de open cultuur, de focus op gezamenlijke groei in plaats van onderlinge concurrentie, een diepgeworteld respect voor diversiteit en de ruimte voor ondernemerschap binnen projecten. 

 Ondernemerschap is een begrip dat leeft binnen Roland Berger. Voor ons betekent dit echt met de klant meedenken om voor iedere unieke situatie het beste actieplan te bepalen. Bij ons staat niet de theorie of methodologie centraal, maar de oplossing die uitvoerbaar is en voor de klant het verschil gaat maken.” – Frank Schrijver, Partner

Roland Berger heeft 52 kantoren in 34 landen. Het kantoor op de Zuidas in Amsterdam is jong en dynamisch, groeit snel en telt 125 consultants en ondersteunende collega’s. Waar men voorheen vooral bij opdrachtgevers op de werkvloer was, is tegenwoordig juist het kantoor van Roland Berger zelf een belangrijkere rol gaan innemen. De cultuur is hecht en deuren staan (buiten calls) voor elkaar open. Iedereen is erop gericht elkaar te helpen, zowel inhoudelijk bij projecten, als in de persoonlijke ontwikkeling. 

Als je zoveel tijd met elkaar gaat doorbrengen, is het belangrijk dat je collega’s hele leuke mensen zijn.” – Cato Kleipool, Consultant

Doordat een groot deel van de consultants als starter bij Roland Berger binnenkomt en binnen het kantoor wordt opgeleid, is de organisatie er goed op ingericht om professionals in hun hele ontwikkeling uit te dagen en te begeleiden. Er is ook ruimte voor experienced hires, professionals die ervaring meebrengen vanuit een ander strategiekantoor of een andere sector.

 

Carrièreadvies – overstappen naar consulting

Carrièreadvies – Consulting-transfer op topniveau

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.