Product Owner HR-Tech

Product Owner HR-Tech

  • IT
  • Technology
  • Deventer
  • Vanaf 5 jaar werkervaring
  • 1638 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Staff Capital Groep werkgeverspagina voor andere vacatures

Staff Capital Groep is een game changer binnen de uitzendbranche. Het bedrijf zit midden in een transitiefase van ervaren payroller naar strategische HR-techpartner te worden. De Product Owner HR-Tech neemt volledig ownership over het back-officesysteem dat de basis vormt voor de diverse proposities van Staff Capital Groep.

Over Staff Capital Groep

Het verhaal van Staff Capital Groep begint in 2002, wanneer de huidige CEO Rick Simons onder de naam Payroll Select een van Nederlands eerste payrollbedrijven opricht. Zowel organisch als door middel van overnames groeit deze payroll- en backofficedienstverlener in korte tijd flink door. In 2017 worden de krachten gebundeld en versmelten alle aangekochte bedrijven tot één organisatie met baanbrekende online groeiplannen: Staff Capital Groep.

Anno 2021 zit Staff Capital Groep midden in de transitie om zich van ervaren payroller om te vormen tot HR-techspeler. De groep benut de kansen van de snelle technologische ontwikkelingen om het vinden, binden en organiseren van goed personeel zo makkelijk mogelijk te maken. De diensten van Staff Capital Groep zijn daarom ondergebracht in meerdere labels, ieder gericht op een aparte markt. Zo zorgt Payroll Select voor WAB-payrolling en salarisverwerking, helpt het digitale uitzendbureau Easyworx met complete staffing-oplossingen en biedt de uitzendmarktplaats Easyjobs ruimte voor het plaatsen en vinden van korte klussen/gigs. Al deze merken werken vanuit onderliggende platformen, zoals Easystaffer, Flexplein en Easyoffice.

De innovatieve zelfservicepropositie van Staff Capital Groep is razend interessant voor zowel kleine als grote organisaties en maakt van het bedrijf een echte disruptor in de conservatieve uitzendbranche. Dankzij de inzet van platformtechnologie en apps kunnen de ruim 1250 opdrachtgevers en 18.000 flexkrachten in de toekomst namelijk zelf online hun weg naar elkaar vinden. Staff Capital Groep zorgt vervolgens voor de afhandeling aan de achterkant. Deze vernieuwende werkwijze werkt niet alleen efficiënter, maar zorgt ook voor lagere kosten. 

Op het gebied van tech heeft Staff Capital Groep inmiddels een enorme voorsprong. Met een jaaromzet van tientallen miljoenen en veel creatieve ideeën in petto wil de groep dan ook snel extra stappen zetten. En precies hier komt de Product Owner HR-Tech in beeld.

Vacature: Product Owner HR-Tech

De transitie naar HR-tech betekent een radicale verandering in het IT-platform van Staff Capital Groep. De Product Owner HR-Tech zit letterlijk in het kloppend hart van deze transformatie. Vanuit de nieuwe productvisie brengt zij/hij structuur aan in het bestaande back-office landschap van Staff Captial Groep. Zij/hij ontwikkelt nieuwe systemen en begeleidt de bijbehorende transities. Een belangrijk onderdeel hiervan is het ontwikkelen van een gloednieuwe micro-servicesbased rule-engine. 

Vanaf het business-idee tot en met de IT-delivery en alles daartussenin; de Product owner HR-Tech ownt het platform van a tot z. Moeiteloos vertaalt zij/hij de architectuurvisie naar een product-roadmap. Technisch inzicht in architectuur is belangrijk, maar een goede en intensieve relatie met de business-stakeholders en commercieel inzicht zijn minstens zo belangrijk voor succes. Aangezien het platform liever vandaag dan morgen live is, is de Product Owner niet bang om snel keuzes te maken. 

Naast ervaring met platformontwikkeling heeft de Product Owner HR-Tech een natuurlijke drang naar kennis over de nieuwste IT-innovaties. Zij/hij schakelt met veel partijen tegelijk, zowel interne stakeholders zoals de CEO en IT Manager, als externe partijen. Staff Capital Groep werkt namelijk met een aantal externe leveranciers voor het ontwikkelen van onder andere de database, API, app, website en UX. 

“Regie is in deze rol het sleutelwoord. De ideale Product Owner HR-Tech houdt tijdens de hele cyclus de touwtjes zelf in handen en heeft een veeleisende houding ten aanzien van het product.” – Rick Simons, CEO

Ook al focust Staff Capital Groep zich op HR-tech, de cultuur van de organisatie in Deventer draait volledig om mensen. Iedere collega wordt gezien als een belangrijke schakel om de groep verder vooruit te helpen. Staff Capital Groep hanteert een opendeurenbeleid en vindt persoonlijk contact net zo belangrijk als persoonlijke groei. En heeft de Product Owner HR-Tech nieuwe ideeën? Perfect, deze worden namelijk met open armen ontvangen.

Interesse?

Staff Capital Groep werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Lidewij Kosters via lidewij.kosters@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Lidewij Kosters Solliciteer
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.