Online Beeldredacteur

Online Beeldredacteur

 • IT
 • Consulting
 • Amsterdam
 • 550 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Top of Minds – vacatures werkgeverspagina voor andere vacatures

Top of Minds is een van de toonaangevende Headhunters in Amsterdam. Het bureau onderscheidt in de markt door sterke Employer Branding campagnes te combineren met inhoudelijke expertise van Consultants. En die formule werkt. Om verdere groei vorm te geven is er ruimte in het team voor een Junior Online beeldredacteur die met het juiste beeld de aandacht van de beste kandidaten trekt. 

OVER TOP OF MINDS

Top of Minds draait om succesvolle recruitment. Het bedrijf levert Executive Search diensten, bemiddelt in Interim en heeft een eigen Employer Branding office. Het kantoor is gehuisvest in een mooie villa in Amsterdam-Zuid. Het bedrijf groeit snel en is in 2017 onderscheiden door FD Gazellen als een van de snelgroeiende organisaties in Nederland. De sfeer is positief en ongedwongen, maar ook prestatiegericht.  Het succes van Top of Minds schuilt grotendeels achter de succesvolle Content Marketing en Employer Branding campagnes van het bedrijf. Alle content van Top of Minds is erop gericht om het verhaal achter bedrijven en vacatures zo aantrekkelijk en duidelijk mogelijk weer te geven. Om dit te bereiken creëert én verspreid Top of Minds visueel sterke (online) content voor en over haar klanten.

GREAT STORIES ATTRACT GREAT PEOPLE

Top of Minds zet sterk in op Employer Branding van haar klanten. In plaats van een standaard vacaturetekst gaat Top of Minds bij iedere opdracht op zoek naar het verhaal achter de vacature – waarom is het interessant om nu in deze organisatie, in deze markt en deze functie in te stappen? Dat verhaal vertelt de organisatie met aansprekende interviews, bedrijfsprofielen en functieprofielen. En weet zo top-level kandidaten te bereiken, aan te spreken en aan zich te binden.

VACATURE: JUNIOR ONLINE BEELDREDACTEUR (PARTTIME)

Great stories attract great people. En met goed beeld trek je de aandacht van de juiste kandidaten. Dit doet de Online Beeldredacteur met sterk beeldmateriaal dat in lijn ligt met de look & feel van zowel Top of Minds als de opdrachtgever. De Online Beeldredacteur leeft zich in de belevingswereld van klant en kandidaat in en komt met een eerste beeldselectie. In nauwe samenwerking met de Art Director kiest de Online Beeldredacteur het definitieve beeld en verwerkt het in alle uitingen en kanalen. Hiervoor bewerkt en vertaalt hij/zij het gekozen beeld ook naar verschillende formaten in InDesign & Photoshop.

Ook is de Online Beeldredacteur een belangrijke schakel in de afstemming tussen de Consultants van Top of Minds en de opdrachtgevers. Zo heeft hij/zij direct contact met klanten over bestaand beeldmateriaal en toegang tot beeldbanken. Daarnaast zorgt de Online Beeldredacteur voor samenhangend beeldgebruik in alle uitingen van Top of Minds. Hij/zij onderhoudt en beheert de bestaande content en zorgt voor de juiste vertaling van brandmanuals en guidelines.

Het beeld wordt ingezet op www.topofminds.com en in alle online campagnes die Top of Minds draait op LinkedIn, Facebook en Instragram.

PROFIEL

De Online Beeldredacteur is creatief, werkt gestructureerd en heeft een scherp oog voor beeld en fotografie. Het gaat om een parttime functie (12 uur per week), waarbij flexibele inzetbaarheid een pre is. Aanvragen kunnen op onverwachte momenten binnenkomen en moeten dezelfde dag worden aangeleverd. Voor de binding en begeleiding is het belangrijk wekelijks een aantal uur vanuit het kantoor te werken, maar de overige uren kunnen op afstand worden ingevuld.

KANDIDAATSPROFIEL

ERVARING
 • Creatieve of Communicatie studieachtergrond (HBO)
 • Kennis van Adobe CSS, met name Photoshop en Content Management Systemen
 • Kennis van andere Adobe Programma’s als InDesign & Illustrator is een pre
 • Net als ervaring op online redacties met alle aspecten van het online vakgebied
PERSOONLIJKHEID
 • Gestructureerd met oog voor detail
 • Nieuwsgierig
 • Proactief
 • Resultaatgericht
 • Servicegericht, zowel intern als extern

Neem voor meer informatie contact op met Esther de Kruijk, via esther@topofminds.com.

Contact

Online Beeldredacteur Solliciteer
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.