National Account Manager Retail

National Account Manager Retail

  • Utrecht
  • 383 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de National Account Manager Retail werkgeverspagina voor andere vacatures

National Account Manager Retail

Om in het kopje van de shopper terecht te komen moeten de merken van JACOBS DOUWE EGBERTS (JDE) goed vertegenwoordigd zijn in de supermarkt. De National Account Manager Retail bouwt aan de zichtbaarheid en groei van JDE merken in de schappen van Superunie-leden door in te spelen op trends. De retailer werkt graag samen met de marktleider en category captain JDE aan de ontwikkeling van de categorie warme dranken.

Innovatie op de Nederlandse markt

Het internationale hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam en heeft een nauwe band met de Nederlandse organisatie. Dat zie je terug in doorgroeimogelijkheden en het feit dat pilots en innovaties vaak het eerst in Nederland worden gelanceerd. De Nederlandse organisatie werkt verder nauw samen met alle grote retailers aan de korte en langetermijnstrategie voor de categorie warme dranken.

Categorieontwikkeling

De koffiecategorie transformeert van routine naar bestemmingscategorie en ziet een verschuiving van multi-serve naar single-serve producten zoals pads en capsules. Deze commerciële professional inspireert een Junior Account Manager. Op basis van formatkennis, shopperpsychologie en marktinzicht ontwikkelen ze samen met afdelingen zoals Shopper Marketing en Supply Chain een categorie-, distributie-, prijs- en promotiestrategie voor Superunie-leden. De National Account Manager onderhoudt een goede relatie met Superunie op meerdere niveaus, creëert draagvlak voor plannen en ontwikkelt met het hoofdkantoor kaders voor onderhandelingen met leden.

Profiel

Geen poldercultuur hier, maar ruimte voor actie, verantwoordelijkheid en crossfunctionele doorgroeimogelijkheden. De ideale kandidaat is analytisch genoeg om kansen in de markt te ontdekken en speelt daar proactief en resultaatgericht op in. Deinst niet terug voor pittige onderhandelingen en weet altijd win-win situaties te creëren. Sales ervaring – bij voorkeur binnen Food – is dan ook nodig. Kandidaten zijn academisch geschoold en blijven zich ontwikkelen.

Contact

National Account Manager Retail Solliciteer
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.