Manager Inkoop

Manager Inkoop

 • Operations
 • Consumer
 • Nunspeet
 • 873 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Stella werkgeverspagina voor andere vacatures

Stella is een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland, en met meer dan 250.000 klanten is de e-bike specialist niet meer weg te denken uit de fietsenmarkt. Stella wil nu marktleider worden in Europa. Voor het waarmaken van de ambitieuze groeistrategie zijn er diverse vacante sleutelposities in de organisatie, voor ondernemende, resultaatgerichte (r)e-tail professionals.

Over stella

In 2011 bouwen twee jonge ondernemers de eerste Stella e-bike in een schuurtje in hun achtertuin. Zeven jaar later zijn ze marktleider in Nederland. Het succes van Stella schuilt achter hun direct-to-consumer propositie: verkoop geschiedt exclusief via eigen kanalen, zonder middle-man en daarmee tegen een lagere prijs en met een betere klantbeleving dan bij de concurrent.

Samen met investeringspartner DM Equity Partners zet Stella haar eerste stappen op de Europese markt. Naast de internationale uitbreiding zet Stella sterk in op verdere professionalisering en innovatie. Maar ook op het gebied van service blijft het bedrijf innoveren.

Op dit moment werken er 400 professionals vanuit 38 vestigingen en het hoofdkantoor dagelijks aan de groei van Stella. Door de platte organisatiestructuur is het bedrijf wendbaar en worden goede ideeën snel gevalideerd en gerealiseerd. Alles binnen Stella staat in het teken van innovatie, professionaliseren en groei.

Vacature: Manager Inkoop

De focus bij Stella verschuift steeds meer richting interne optimalisatie en professionalisering. De Manager Inkoop speelt een sleutelrol in deze ontwikkeling. Hij/zij geeft de inkooporganisatie vorm door middel van een data-driven inkoopbeleid. De Manager Inkoop brengt structuur aan in de inkooporganisatie en vindt creatieve oplossingen voor operationele uitdagingen die de verdere groei met zich meebrengt. Onder deze brede rol valt bijvoorbeeld inkoopplanning, leveranciersselectie, performance, availability, efficiency, alles optimaal afgestemd op het seizoen en de vraag. De Manager Inkoop zorgt voor de juiste balans tussen kostenefficiëntie en kwaliteit. Verder stuurt de Manager Inkoop op KPI’s en verbetert hij/zij rapportagesystemen om performance inzichtelijk te maken. Hij/zij leidt een klein team met cross-functionele projecten en rapporteert aan de directie. De Manager Inkoop is uitstekend op de hoogte van trends in de markt en is daarmee een belangrijke sparringpartner voor R&D en leveranciers. Deze kennis deelt hij/zij ook proactief met het team en vertaalt het naar concrete verbeteringen binnen Stella.

Kandidaatsprofiel

Ervaring
 • Minimaal acht jaar relevante ervaring als inkoopmanager, idealiter in de mobiliteitsbranche
 • Ervaring met de uitvoer van grootschalige projecten van A tot Z
 • Minimaal HBO opgeleid
 • Ervaring binnen een snelgroeiende, internationale organisatie is een pre
Persoonlijkheid
 • Analytisch en resultaatgericht
 • Sterke stakeholdermanager
 • Proactief en ondernemend
 • Positieve teamspeler

Stella werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem voor meer informatie contact op met Barbara Sauter via barbara@topofminds.com.

Contact

Manager Inkoop Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.