Manager

Manager

  • Consulting
  • Utrecht
  • Vanaf 5 jaar werkervaring
  • 1534 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de IG&H werkgeverspagina voor andere vacatures

Kandidaatprofiel*

  • Minstens 5 jaar ervaring in (strategie) consulting
  • Retail-ervaring
  • Analytisch
  • Communicatief sterk
  • Stakeholder management

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download volledig profiel

Consultancy, technologie en data science; het is de gouden combinatie waarmee IG&H impactvolle en bedrijfsbrede transformaties creëert. Het bedrijf kent double-digit groei en zet in op meer expansie. Om de groei succesvol voort te zetten binnen het team gericht op retailklanten, neemt IG&H een ondernemende en zelfstandige Manager aan.

Over IG&H

IG&H, met het hoofdkantoor in Utrecht, werd in 1988 opgericht.  Dertig jaar later werken er meer dan driehonderd mensen. Naast het hoofdkantoor in Utrecht heeft IG&H inmiddels vestigingen in Lissabon en München. 

IG&H bedient toonaangevende klanten in de sectoren Finance, Health en Retail. Het adviesbureau ondersteunt cliënten in hun totale digitale transformatie. Als adviseur houdt IG&H het niet bij enkel strategisch advies, maar richt het zich bij uitstek ook op de operationele executie en verandering. Hierdoor maakt het bedrijf een langdurige impact met de verandertrajecten. Het strategische advies dat de consultants leveren wordt bovendien ondersteund met gedegen data en analytics.

Hoewel IG&H de laatste jaren flink gegroeid is, heeft het bedrijf altijd de sfeer van een start-up behouden. Binnen de organisatie is veel ruimte voor ondernemerschap en er heerst een transparante en familiaire sfeer. IG&H-consultants komen bij klanten niet binnen met een indrukwekkend pak, maar met sterke inhoud en een aandachtig luisterend oor. IG&H is gecertificeerd als Great Place to Work, met blije werknemers en klanten, resulterend in een NPS-score van meer dan zestig. 

Team Retail
IG&H richt zich op verschillende sectoren, waaronder Retail. Om relevant te blijven moeten bedrijven in deze sector voortdurend inhaken op de snelle veranderingen en digitalisering. Het Retail-team is één van de centrale teams bij IG&H. Opdrachten komen allereerst bij dit team binnen, waarna het optimale projectteam binnen IG&H wordt samengesteld. 

“De Retail-sector is volop in beweging. IG&H helpt onze (FM)CG klanten om digitale frontrunners te blijven. De Manager is inhoudelijk gedreven en weet de groeiende Retail-praktijk nog relevanter te maken.” – Jasper van Rijn, Managing Director bij IG&H

Om impactvolle digitale transformaties bij klanten in de Retail-sector te realiseren, trekt IG&H een nieuwe Manager aan.

Vacature: Manager

De Manager helpt Retail-klanten om relevant te blijven en zich blijvend te ontwikkelen op digitaal gebied. Zij/hij is thuis in strategische vraagstukken binnen veranderende markten en weet klanten meer customer-centered te laten opereren. De Manager helpt teamgenoten om het beste uit zichzelf te halen en out-of-the-box te denken. Bovendien weet zij/hij indruk te maken op C-level stakeholders en kansen aan te grijpen om IG&H’s business verder uit te breiden.

IG&H ondersteunt klanten om de juiste positie in de markt te bepalen en hun businessmodel te verbeteren. De Manager zet grensverleggende digitale strategieën en nieuwe proposities neer, helpt met omnichannel-transformaties en het implementeren van innovaties. Als een spin in het web zorgt de Manager ervoor dat relevante kennis binnen IG&H optimaal samenkomt voor klanten. De Manager kan snel verbanden leggen en weet data te vertalen naar de praktijk.

De Manager maakt onderdeel uit van IG&H-projectteams. De teams zijn multidisciplinair en gespecialiseerd in bijvoorbeeld technologie, data & analytics en (digitale) transformaties. De Manager neemt verantwoordelijkheid voor het coachen en ontwikkelen van teamleden.

“Bij IG&H werken we nauw samen; Managers en Directors runnen hier gezamenlijk de tent. We zijn dus op zoek naar een échte teamplayer. Als Manager werk je actief mee in projecten en ben je veel aanwezig, zodat je ook zelf weet wat er speelt.” – Kristel Lanjouw, Director bij IG&H

Door de focus op persoonlijke ontwikkeling en de voortdurende groei van de organisatie, zijn er altijd voldoende mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf.

 

Interesse? 

IG&H werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Vivian den Dekker via vivian.dendekker@topofminds.com om te laten w
eten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Vivian den Dekker Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.