IG&H

IG&H

Over IG&H

Het tijdperk waarin de IT-afdeling driehoog-achter in het bedrijf werkte, is al lang verleden tijd. Relevant blijven in een branche betekent dat bedrijven soepel moet inspelen op de steeds vernieuwende digitale technologieën. Opgericht in 1988 vanuit een Rotterdamse studentenkamer, helpt het van oorsprong strategische adviesbureau bedrijven te innoveren door consultancy met technologie te combineren.

Duurzame totaaloplossingen

Van verzekeringsmaatschappijen of pensioenfondsen digitaal transformeren tot de implementatie van value-based-healthcare. Door de inzet van nieuwe technologieën biedt IG&H duurzame totaaloplossingen aan bedrijven, zodat deze binnen de huidige dynamische wereld succesvol blijven. Dankzij jarenlange ervaring en diepgaande inhoudelijke marktkennis is het bedrijf sectorspecialist op drie pijlers: financiële dienstverlening, retail en gezondheidszorg.

“Onze relaties in retail, health en finance, willen sneller digitaliseren. Mobiele applicaties maar ook de vernieuwing van de core systems staan hierbij centraal. Middels ‘High Productivity Platforms’, zoals OutSystems, kunnen wij hen veel sneller en tegen lagere kosten innovatieve businessoplossingen bieden” – Jan van Hasenbroek, founder en managing partner IG&H.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.