Mute video

Mute video

Unmute video

Mute video

Lead Channel Manager Out-of-Home

Lead Channel Manager Out-of-Home

  • Sales
  • Consumer
  • Amsterdam
  • Vanaf 5 jaar werkervaring
  • 2074 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de No Fairytales werkgeverspagina voor andere vacatures

Slechts 20% van de Nederlanders eet genoeg groente. No Fairytales wil mensen op een positieve, lekkere manier gezonder laten eten. Daar is de scale-up de afgelopen vijf jaar goed in geslaagd, maar er zijn nog legio kansen voor verdere groei. De Lead Channel Manager Out-of-Home weet ze allemaal feilloos te identificeren én te verzilveren. 

Over No Fairytales

Jammer dat het eten dat we het lekkerst vinden, vaak niet het meest gezond is. Wat nou als mensen gezonder zouden kunnen eten zonder hun eetgedrag te hoeven veranderen? De wereld ongemerkt gezonder laten eten: dát is de missie van No Fairytales. Door te focussen op producten die veel gegeten worden, kan de organisatie écht impact maken.

Dat de gevulde tortilla’s die No Fairytales vijf jaar geleden op de markt bracht impact hebben gehad, staat vast. De groentetortilla’s – verkrijgbaar in wortel-, bieten- en paprikasmaak– werden in razend tempo populair en liggen inmiddels in de schappen van bijna 4000 supermarkten. Ook zijn ze verkrijgbaar bij keurslagers, benzinepompen, cateraars, kantoorlocaties en groothandels. En dit alles is pas het begin. De komende jaren wil No Fairytales nog veel meer gezonde varianten van populaire producten op de markt brengen.

Europese uitrol
Het succes beperkt zich niet alleen tot Nederland, integendeel: in België, Oostenrijk, Denemarken en Zweden wist de innovatieve scale-up al flink terrein te winnen. Wederom geldt dat dat pas het begin is. Vanuit het Amsterdamse kantoor kan het groeiende team van No Fairytales niet wachten om ook de rest van Europa te veroveren. Aan de Lead Channel Manager om ervoor te zorgen dat het OOH-kanaal in Nederland groeit als nooit tevoren.

Vacature: Lead Channel Manager Out-of-Home

De Lead Channel Manager OOH is van A tot Z en P&L-verantwoordelijk voor het kanaal. Dat begint met het ontwerpen van een helder strategisch plan om de beoogde nationale groei te realiseren: bestaande partnerships uitbouwen en nieuwe samenwerkingen ontplooien. Na bewezen groei in Nederland, ligt uitrol naar de rest van Europa voor de hand.

Dat vraagt naast een commerciële blik ook om een creatieve aanpak, want ook out-of-the-box ideeën kunnen heel interessant zijn. Het devies: zet een kleinschalige pilot op en kijk of het werkt. Slaat het aan? Dan kan het zo snel mogelijk uitgerold worden. Korte lijnen en snel schakelen zijn in de ondernemende scale-up belangrijke assets.

“Dit is hét moment om No Fairytales stevig op de kaart te zetten, nieuwe producten te lanceren en zo een stapje dichter bij onze missie te komen. De Lead Channel Manager OOH heeft grote impact op het succes en de toekomst van onze organisatie” – Bernadette Kooijman, Founder

Overvloed aan kansen
Dat er kansen in overvloed zijn, staat vast. Aan de Lead Channel Manager OOH om temidden van al die mogelijkheden weloverwogen, strategische keuzes te maken die No Fairytales een stap dichter bij haar missie brengen. Met als resultaat: een snelgroeiend, succesvol OOH-kanaal dat in Nederland en later in de rest van Europa als een huis staat. En dus ontelbaar veel mensen die, zonder dat ze erbij nadenken, verleid worden om veel gezonder eten.

De ideale kandidaat is een go-getter die overal kansen ziet en over de tomeloze drive en ambitie beschikt om al die kansen te willen grijpen. Een ambitieuze en commerciële teamplayer die weet hoe zij/hij een duurzame relatie bouwt en onderhoudt, en daar energie van krijgt. Een netwerk in out-of-home is essentieel, net als uitstekende onderhandelings-skills. Tot slot komt passie voor gezond eten en groentetortilla’s ook goed van pas: zodra de coronamaatregelen het toelaten, worden die op kantoor weer regelmatig als lunch geserveerd.


Interesse?

No Fairytales werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Wiebe Smit via wiebe.smit@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Lead Channel Manager Out-of-Home Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.