No Fairytales

No Fairytales

Jammer dat het eten dat we het lekkerst vinden, vaak niet het meest gezond is. Wat nou als mensen gezonder zouden kunnen eten zonder hun eetgedrag te hoeven veranderen? De wereld ongemerkt gezonder laten eten: dát is de missie van No Fairytales. Door te focussen op producten die veel gegeten worden, kan de organisatie écht impact maken.

Dat de gevulde tortilla’s die No Fairytales vijf jaar geleden op de markt bracht impact hebben gehad, staat vast. De groentetortilla’s – verkrijgbaar in wortel-, bieten- en paprikasmaak– werden in razend tempo populair en liggen inmiddels in de schappen van bijna 4000 supermarkten. Ook zijn ze verkrijgbaar bij keurslagers, benzinepompen, cateraars, kantoorlocaties en groothandels. En dit alles is pas het begin. De komende jaren wil No Fairytales nog veel meer gezonde varianten van populaire producten op de markt brengen.

 

Het succes beperkt zich niet alleen tot Nederland, integendeel: in België, Oostenrijk, Denemarken en Zweden wist de innovatieve scale-up al flink terrein te winnen. Wederom geldt dat dat pas het begin is. Vanuit het Amsterdamse kantoor kan het groeiende team van No Fairytales niet wachten om ook de rest van Europa te veroveren. Aan de Lead Channel Manager om ervoor te zorgen dat het OOH-kanaal in Nederland ongeëvenaard groeit.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.