Key Account Manager Foodservice

Key Account Manager Foodservice

 • Sales
 • Consumer
 • Amsterdam
 • 786 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Red Bull vacatures werkgeverspagina voor andere vacatures

Over Red Bull

Red Bull is speciaal voor momenten die vragen om prestatie en extra energie. In de auto, tijdens het studeren of op het werk. Veel (top)sporters drinken Red Bull voor de training om nóg beter te kunnen presteren. Red Bull is de boost die spectaculaire resultaten mogelijk maakt. Lees meer op de Top of Minds’ brand-pagina over Red Bull.

Red Bull in het out-of-home kanaal

Wie Red Bull zegt, zegt out-of-home. Daar is het merk gebouwd. Met extreme sport- en muziekevenementen, maar ook door beschikbaarheid onderweg, na het sporten en in de bioscoop. Voor Red Bull kan de lat altijd hoger: bijvoorbeeld verkrijgbaarheid @work en bij Quick Service Restaurants. Komende jaren richt Red Bull zich op het ontwikkelen van deze kanalen. Er zijn op dit moment twee commerciële vacatures op verschillende niveaus binnen Foodservice voor Key Account Manager en voor Channel Manager. Lees hier meer over de Key Account Manager positie.

Over de functie: Key Account Manager Foodservice

De focus van deze rol ligt op het vergroten van distributie binnen Leisure, Sport en een aantal Quick Service Restaurant (QSR)-ketens. Door de diversiteit van deze kanalen is dit een heel diverse rol binnen het foodservicekanaal.

Verantwoordelijkheden

Creativiteit en relatiemanagement zijn de sleutelwoorden om distributie binnen bioscoopketens, pretparken en andere Leisure-accounts te vergroten. Een goede Key Account Manager probeert niet alleen Sales te vergroten, maar denkt met de klant mee en stimuleert partnerships die voor beide partijen zinvol zijn.

Daarnaast is de Key Account Manager op strategisch niveau betrokken bij het vergroten van de distributie binnen het sportkanaal. Niet door zelf kantines van sportscholen en clubs te bezoeken, maar door plannen uit te werken, het trainingsprogramma voor strikers te begeleiden, resultaten te monitoren en bij te sturen wanneer dat nodig is.

Kansen ontwikkelen in Foodservice

De Key Account Manager krijgt de kans om commerciële vaardigheden aan te scherpen in onderhandelingen met kleinere QSR ketens. Daarbij wordt hij of zij gecoacht door de Channel Manager Foodservice, die zelf de grootste QSR-accounts voor z’n rekening neemt.

Kandidaatsprofiel

 • Commercieel
 • Ambitieus
 • Resultaatgericht
 • Veel energie en neemt graag initiatief

Ervaring

 • Ervaring in out-of-home kanaal heeft de voorkeur

Groeimogelijkheden

 • Senior Key Account Manager
 • Sales Manager

Contact

Marlies Hoogvliet Solliciteer
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.