Red Bull vacatures Red Bull vacatures

Red Bull vacatures

Over Red Bull

Het is begin jaren tachtig wanneer ondernemer Mateschitz in Thailand iets te drinken aangeboden krijgt, wat zijn jetlag als sneeuw voor de zon doet verdwijnen. Dit functionele drankje inspireert hem om Red Bull te ontwikkelen voor de westerse markt. Met de verkoop van het eerste blikje wordt in 1987 een nieuwe productcategorie geboren. Als first mover is Red Bull nog altijd marktleider van deze categorie: energiedrank. Het merk is bijna overal ter wereld verkrijgbaar en er zijn wereldwijd ruimschoots vijftig miljard blikjes verkocht.

Spannende banen

Red Bull is synoniem geworden voor extreme sporten, Red Bull Knock Out, het Formule 1-team, muziekfestivals… kortom: adrenaline. Stuk voor stuk voorbeelden hoe Red Bull vleugels geeft aan creatieve en getalenteerde mensen, zodat zij hun grenzen kunnen verleggen en het onmogelijke mogelijk maken. “Dat geldt voor sporters, artiesten en consumenten, maar zeker ook voor de mensen die bij Red Bull werken,” zegt Karin van Daalen-Veth, HR Director bij Red Bull Nederland. Haar persoonlijke missie is talenten binnenhalen om hen verder te ontwikkelen, zowel in hun carrière als op het persoonlijke vlak.

Werken bij Red Bull Nederland

Energiedrank is één van de snelst roterende producten in de Nederlandse retail. Dit land behoort voor Red Bull dan ook tot de top-tien grootste landen. Deze lijst is ingedeeld op totaalvolume en wordt aangevoerd door Amerika. Wie het Red Bull-kantoor op de NDSM-werf in Amsterdam binnenloopt, proeft direct de sfeer van Red Bull. In de hal staat de racewagen van Max Verstappen, vergaderruimtes zijn aangekleed als geluiddichte opnamestudio of stratosfeer, en de inrichting van de kantoortuin lijkt wel een skatepark. Maar het is vooral de diversiteit aan medewerkers die de unieke Red Bull vibe bepaalt. Voor professionals en executives die opbloeien in deze bedrijfscultuur, hebben we hieronder een overzicht van de vacatures bij Red Bull.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.