Key Account Manager Albert Heijn

Key Account Manager Albert Heijn

  • Sales
  • Consumer
  • Zeist
  • 826 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Kraft Heinz werkgeverspagina voor andere vacatures

“Eigenlijk zijn we een start-up van dertig miljard dollar.” Zo omschrijft Caspar Kam Kraft Heinz, waar hij in mei 2016 Customer Group Manager werd. Met zes jaar consulting bij Roland Berger en twee jaar category development bij FrieslandCampina, is Kam iconisch voor de aanpak van de multinational: hij is aangenomen omdat hij bijzonder scherp en gedreven is, en krijgt bij Kraft Heinz direct veel verantwoordelijkheid. In zijn team is op dit moment een vacature voor en Key Account Manager Albert Heijn.

Over Kraft Heinz

In 2013 werd Heinz van de beurs gehaald door investeerders Berkshire Hathaway (het conglomeraat van Warren Buffet) en 3G Capital, die bekend staan om hun langetermijnvisie en betrokkenheid. In 2015 volgde de fusie met Kraft Foods.

 “Met mijn aanstelling is het tijdperk van transformaties officieel afgerond. We beginnen aan een nieuw hoofdstuk.”  Lees het hele interview met Roger Loo, Managing Director Heinz Benelux 

Vacature voor een Key Account Manager Albert Heijn

In Nederland is Kraft Heinz actief in vier categorieën: Drinks, Meals, Brunch en Sauces. In de Benelux wordt vijfentachtig procent van de business gedreven door sterke lokale merken zoals Brinta, Venz, de Ruijter, Karvan Cévitam, Roosvicee en Honig. Dat betekent dat er veel ruimte is voor innovatie. Daar wordt ook vanuit de investeerders op aangedrongen.

“Het resultaat zul je in 2017 wel zien. We gaan echt een verschil maken in de markt. Maar hoe precies, dat is nog topgeheim.” – Roger Loo, Managing Director Heinz Benelux

De drijvende kracht achter gedifferentieerde innovatie. - Caspar Kam, Customer Group Manager bij KraftHeinzDe dynamiek van enerzijds een wereldwijd merk als Heinz en anderzijds een breed portfolio aan lokale merken schept veel kansen voor de samenwerking met Albert Heijn. Voor het ontwikkelen en lanceren van innovaties is de relatie met de retailer cruciaal. Proberen of niet proberen? Pas op de winkelvloer valt de beslissing. De ambitie van Kam is om door middel van account-specifieke innovaties en lanceringen groei voor retailer en leverancier te realiseren. Voor productinnovaties – zoals bijvoorbeeld ketchup met minder suiker, maar evenveel smaak – werkt de Key Account Manager samen met stakeholders aan het Europese R&D centrum van Kraft Heinz (gebaseerd in Nijmegen). Maar innovatie kan natuurlijk ook op het vlak van promoties of category management plaatsvinden. De Key Account Manager zorgt voor een state-of-the-art multidisciplinaire samenwerking met Albert Heijn. Het team van Caspar Kam is in ontwikkeling. Op dit moment bestaat het uit een Finance Manager, een Key Account Manager Drinks & Brunch, een Key Account Manager Meals & Sauces en een Junior Key Account Manager (voor België en Online). Beide Key Account Managers sturen twee Category Managers aan.

Contact

Janko Klaeijsen Solliciteer
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.